de Bijenkorf Maastricht

De Bijenkorf Maastricht is nu nóg mooier

In het voorjaar van 2018 werd het interieur van de Bijenkorf Maastricht volledig vernieuwd. Dit heeft onder andere gezorgd voor meer ruimte, meer licht en een gloednieuwe cadeau-afdeling. Ook is de afdeling damesschoenen getransformeerd tot een waar schoenenparadijs met vele nieuwe merken als Dune London, L.K. Bennett en Jimmy Choo.

De afdelingen cosmetica en lederwaren zijn ook vernieuwd en mooier dan ooit, precies op tijd voor de feestdagen. Op 15 november wordt de nieuwe cosmetica-afdeling geopend en flink uitgebreid in zowel ruimte als merken. De afdelingen bevinden zich op de parterre. Een opvallende nieuwkomer is het innovatieve NARS, dat in Nederland alleen bij de Bijenkorf verkrijgbaar is. Maar ook voor Laura Mercier, Guerlain, Dermalogica, Tom Ford, Kiehl’s en de hairstylers van Dyson is de Bijenkorf dé bestemming in Maastricht.

Naast het schoenenparadijs op de 2e etage, is ook het tassenwalhalla op de parterre verder uitgebreid. Met de mooiste modellen en kleuren van onder andere Valentino, Loewe en Stella McCartney. Op de 1e etage kunt je even ontspannen in ons ook al vernieuwde café dat nu City Café heet. Je kunt hier terecht voor koffie en thee, verse sappen of een goed glas wijn. Proef hier bovendien een heerlijk taartje, broodje of de Maastrichtse specialiteit.

Alle winkelinformatie de Bijenkorf Maastricht

Wil je een bezoek komen brengen aan de Bijenkorf Maastricht? Bekijk hier alle winkelinformatie.

Bekijk winkelinformatie