De Bijenkorf Rotterdam vernieuwt

Je ziet het meteen als je binnenloopt: onze vernieuwde afdeling lederwaren op de parterre. Met heel veel droomtassen en andere lederwaren in de mooiste kleuren, van onder andere Chloé, Loewe, Coach en Furla. De perfecte clutch, handtas, shopper of crossbody vind je bij de Bijenkorf Rotterdam. Onlangs werd er al een nieuwe shop van Longchamp geopend, er volgen nog shops van Valentino, Saint Laurent en in het nieuwe jaar van Gucci. Ook wordt er in november nog een pop-up shop van Louis Vuitton geopent. Met de introductie van de designermerken wordt de gehele vernieuwing van de parterre afgerond. Eerder dit jaar opende het nieuwe Coolsingel Café en de Meesterbanketbakker.

Damesmode

Ook de afdeling damesmode op de 1e etage is grotendeels vernieuwd met een nieuwe indeling, waardoor het nu nog fijner shoppen is met vele nieuwe merken. Hier vind je shops van merken als COS, Max Mara, Maje en Sandro. Andere nieuwe merken zijn Canada Goose, Levi’s en Scotch&Soda en vanaf het voorjaar Reiss, Marc Cain en Zadig & Voltaire. Het dames designeraanbod wordt nog uitgebreid met o.a Balmain, Dolce & Gabbana, Dsquared, Givenchy en Moncler.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl