Ontdek de vernieuwde de Bijenkorf Utrecht

Ontdek de vernieuwde Bijenkorf Utrecht

De Bijenkorf Utrecht heeft op 27 juni de nieuwe afdeling damesmode op de eerste etage geopend. Hiermee zijn de verbouwingen van de Bijenkorf Utrecht afgerond en is de winkel mooier en ruimer dan ooit. Kom snel langs en ontdek de tientallen nieuwe modemerken zoals Maje, NIKKIE, Sandro, Isabel Marant Étoile en Acne Studios.

Storemanager Joyce Verdijk

“De afgelopen 4 jaar hebben we intensief gebouwd aan de uitbreiding van ons warenhuis. De gehele gevel is vernieuwd en er zijn ruim honderd nieuwe merken geïntroduceerd waarmee we onze klanten echt willen verrassen en meedoen op internationaal topniveau. Het assortiment varieert van merken als Balenciaga tot Levi’s en we hebben een prachtig restaurant met uitzicht op Vredenburg. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat en hopen u te mogen verwelkomen.”

Vele nieuwe designermerken

Bij de Bijenkorf Utrecht vind je vele nieuwe merken variërend van middensegment tot premium merken. Waar je voorheen naar Amsterdam moest voor verschillende designermerken, zijn merken als Céline, Acne Studios, ba&sh, Isabel Marant Étoile en Loewe nu ook bij de Bijenkorf Utrecht verkrijgbaar.

De Bijenkorf Utrecht is klaar voor jou

De cosmetica-afdeling biedt exclusieve merken als Charlotte Tilbury en NARS. Bovendien is ook de lederwaren & accessoires afdeling uitgebreid met onder andere nieuwe merken A.P.C. en Isabel Marant. Wat je stijl ook is en waar je ook naar op zoek bent; je vindt het allemaal in de vernieuwde Bijenkorf Utrecht.

Alle winkelinformatie de Bijenkorf Utrecht

Wil je een bezoek komen brengen aan de Bijenkorf Utrecht? Bekijk hier alle winkelinformatie.

Bekijk winkelinformatie