Party dresscodes

Het feestseizoen kent verschillende dresscodes. Om op elke gelegenheid goed voor de dag te komen hebben we de dresscodes voor je uitgelicht. Ontdek bijvoorbeeld wanneer je kiest voor een korte of juist lange jurk en bij welke dresscode je mag uitpakken met sieraden.

BLACK TIE

Black tie is toch wel de chiqueste variant van de dresscodes. Dames worden graag gezien in lange avondjurken, zeker als een diner onderdeel is van het feest. Combineer het geheel met matchende sieraden, niet al te overheersende schoenen en een clutch.

COCKTAIL

De cocktail dresscode is in Nederland toch wel de meest bekende. Een korte, feestelijke jurk, gecombineerd met killer heels en een clutch of klein formaat tas is waar het om draait. De jurk vormt het middelpunt van je outfit, maar ook sieraden mogen gezien worden. Kortom: maak er een feestje van.

FAMILIEDINER

De dresscode tijdens het familiediner is een variant op het zomerse 'tenue de ville'. Denk aan zwierige pasvormen, materialen als kant en satijn en wellicht een lange mouw. Accessoires mogen gezien worden en speels zijn. Een platte schoen is zeker gepast.

ZAKELIJK

Een zakelijke en tegelijkertijd feestelijke jurk is een item dat in de garderobe van elke vrouw thuishoort. Denk aan chique modellen met lengtes variërend tussen net boven de knie en halverwege de kuit. Een te korte jurk is hier niet gepast, net als overheersende accessoires. Keep it classy.

gepaste TASSEN

Bij een party dresscode hoort een bijpassende tas. Voor wie twijfelt: een kleiner formaat is altijd goed, of het nu een clutch of een crossbody exemplaar is.

ontdek het aanbod

Schitterende Sieraden

Geen feestelijke outfit is compleet zonder de juiste sieraden. Pak bij cocktail uit met een statement ketting of grijp naar subtiele armbanden bij een meer ingetogen feestje.

ontdek het aanbod

feestelijke schoenen

Een feestelijk paar schoenen is de basis voor een party look. Ook geldt in veel gevallen: hoe hoger de hak, hoe beter. Geen fan van stiletto's? Ook platte modellen of een klein hakje kunnen feestelijk zijn.

ontdek het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl