Paul Hewitt

PAUL HEWITT biedt horloges en sierraden in een Scandinavische stijl. Symbool voor het modemerk is het anker, welke in vele sierraden is verwerkt. Waar enerzijds gebruik wordt gemaakt van eenvoud, daar zijn anderzijds accessoires verrijkt met maritieme details. Geef je look met PAUL HEWITT een elegante touch die stijlvol en tijdloos is.

17 artikelen
Filter & sorteer
  • 17 artikelen
17 van 17 gezien

PAUL HEWITT bij deBijenkorf.be

De accessoires van PAUL HEWITT geven het serene gevoel van de zee. Het is de plek waar je kan genieten van frisse zeegeuren en het ruisen van golven. De nautische stijlen die terug te vinden zijn in de collectie van PAUL HEWITT’s sierraden zijn geïnspireerd op deze aardse elementen. Of het nou gaat om horloges, juwelen of een armband: bij de Bijenkorf vind je de unieke maritieme stijl terug in het gehele assortiment van PAUL HEWITT voor dames en heren.

Een Scandinavisch horloge van PAUL HEWITT

Genieten van de natuur of het in gedachte herbeleven van een bijzondere herinnering. Jezelf op laten gaan in het moment kan er toe leiden dat je de tijd even vergeet. Net als wanneer je naar de prachtige horloges kijkt van PAUL HEWITT. Het scheelt dan wel dat je nooit te laat komt. De horloges met anker-signatuur brengen je weer helemaal bij de tijd. De minimalistische vormgeving is op-en-top Scandinavisch, waardoor zij tijdloos aan de pols zullen staan. Op deze manier zal jij in lengte van tijd genieten van het uurwerk. De PAUL HEWITT horloges voor heren zijn veelal zilverkleurig, daarentegen hebben de PAUL HEWITT dameshorloges ook blauwe en roségoudkleurige uitvoeringen. Natuurlijk bevindt zich in de kast ook het anker-signatuur als subtiel detail.

Sieraden met nautische details

Misschien wel het allermooiste aan de collectie van PAUL HEWITT is de verwerking van het anker als subtiel detail in diverse sierraden. Een armband van PAUL HEWITT bestaat altijd uit een sluiting in de vorm van een anker met een gevlochten touw. Het staat daarmee symbool voor de scheepvaart. Het subtiele detail wordt verwerkt in gouden en zilveren kleuren en de materialen van band bestaan uit leer, staal of textiel. Mocht je niet van een sluiting houden, dan bestaan er ook armbanden zonder sluiting in een ontwerp waarbij eenvoud zeer centraal staat.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl