Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller
Duurzamer

Paula's Choice

Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment - dag- & nachtcrème

68,-
Paula's ChoicePaula's Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment - dag- & nachtcrème119209116000000
Maat30 ml

De Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment is een geavanceerde formule, speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de stevigheid van de huid te herstellen en een egalere huidteint te krijgen. Deze krachtige formule bevat het Triple-Action Anti-Aging Complex, wat bestaat uit retinol en een hoge concentratie van het natuurlijke ingrediënt bakuchiol. Daarnaast bevat het een krachtige mix van peptiden, die de collageenproductie stimuleren.

Bakuchiol is van nature onstekingsremmend en zorgt ervoor dat de huid retinol beter tolereert. Het is een van de zeldzame ingrediënten die ervoor zorgen dat retinol effectiever wordt.

De Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment is een luchtige lotion die geschikt is voor alle huidtypen, met name voor een huid met tekenen van huidveroudering en zonneschade.

Gebruikerstips:
- Breng ‘s avonds een kleine hoeveelheid aan op de schone huid van gezicht en hals. Vermijd hierbij de huid rondom de ogen.
- Gebruik dit product in eerste instantie niet vaker dan drie keer per week.
- Bouw het gebruik ervan daarna rustig op tot om de dag en uiteindelijk iedere dag als je huid dit tolereert. Als je dit product voor het eerst gebruikt, raden we je aan om dit niet tegelijkertijd met een AHA- of BHA-exfoliant te doen.
- Wil je toch beide producten gebruiken? Gebruik dan bijvoorbeeld de een 's morgens en de ander 's avonds.
- Hou goed in de gaten hoe je huid reageert. Gaat het goed? Dan kun je 'm daarna ook samen met je exfoliant gebruiken.

Paula's Choice68,-

Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment - dag- & nachtcrème