Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Paula's Choice

Mini Resist Anti-Aging Mini-set - Vette Huid - verzorgingsset

40,-
Paula's ChoicePaula's Choice Mini Resist Anti-Aging Mini-set - Vette Huid - verzorgingsset119209004200000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Dé 3-staps routine om tekenen van huidveroudering aan te pakken, terwijl je huid in balans blijft én vrij is van onzuiverheden. Speciaal geformuleerd voor een gecombineerde tot vette huid. Deze anti-aging routine, met 3 stappen, bevat een reiniger, bha-exfoliant, dagcrème met SPF én een nachtcrème in miniformaat. De producten in deze routine kun je meer dan twee keer per dag gebruiken, ze werken samen om meerdere tekenen van huidveroudering aan te pakken, terwijl ze je huid gebalanceerd houden én vrij van puistjes. Gebruik dagelijks voor een egale, jonger uitziende huid.

Belangrijkste kenmerken:
Gaat huidveroudering tegen
Gaat puistjes en mee-eters tegen
Brengt de huid in balans

Deze set bevat:
- Perfectly Balanced Foaming Cleanser 30 ml
- Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA exfoliant 10 ml 
- Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 dagcrème 15 ml
- Anti-Aging Clear Skin Hydrator - nachtcrème 10 ml

Gebruikstips:

Gezichtsreiniger
Een reiniger is altijd de eerste stap van je verzorgingsroutine, ’s ochtends en ’s avonds. Maak eerst je gezicht vochtig met lauw water. Doe een kleine hoeveelheid op je vingertoppen en breng voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en rond de ogen. Daarna goed afspoelen.

Exfoliant
Breng de exfoliant na het reinigen met je vingers of een wattenschijfje aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Bouw het gebruik langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan en verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30 of hoger. 

Dagcrème SPF 50
Dit gebruik je 's ochtends als laatste stap in de huidverzorgingsroutine. Breng 's ochtends royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals. Laat je crème even intrekken voordat je makeup aanbrengt. 

Nachtcrème
Gebruik 's avonds als laatste stap in de huidverzorgingsroutine.