Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Omega+ Complex oogcrème

38,-
Paula's ChoicePaula's Choice Omega+ Complex oogcrème119109040400000
Maat15 ml
Online nog 2 beschikbaar

Versterkt, voedt en hydrateert de huid rondom de ogen voor zichtbaar minder fijne lijntjes. Het gebied rondom de ogen is vaak een van de eerste plekken waar tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Geef de tere huid rondom je ogen de omega-vetzuren 3, 6 en 9 voor voeding en diepe hydratatie. Hierdoor wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt, worden fijne lijntjes en rimpels verzacht en gaat een droge, vochtarme of dof uitziende huid weer stralen.

In deze krachtig mix worden omega-vetzuren ondersteund door ceramiden en antioxidanten. Ceramiden herstellen en versterken de natuurlijke huidbarrière. Antioxidanten kalmeren een geïrriteerde huid en verhelderen de donkere kringen onder de ogen. De oogcrème heeft een lichte textuur die snel wordt opgenomen en die je daardoor goed kunt combineren met de andere producten in je routine. Geeft direct een frisse blik geeft.

Belangrijkste kenmerken:
- Hydrateert de huid
- Vermindert tekenen van huidveroudering
- Laat een doffe huid weer stralen

Gebruikstips:
- Neem slechts een klein beetje oogcrème uit het pompje
- Vervolgens masseer je de crème zachtjes, met cirkelende bewegingen in rondom te ogen. Vermijd daarbij direct contact met de ogen

Paula's Choice38,-

Omega+ Complex oogcrème