Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

46,-
Paula's ChoicePaula's Choice Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling119109000500000
Maat30 ml
Een milde, veelzijdige exfoliant-peeling exfolieert tot diep in je huid om rimpels, een ruwe textuur, je huidteint & poriën te verfijnen.

Een geconcentreerde, afspoelbare exfoliant-peeling die al werkt binnen 10 minuten - om tekenen van huidveroudering, zonneschade en verstopte poriën aan te pakken. AHA's pakken fijne lijntjes, rimpels, een crêpe-achtige textuur aan, terwijl BHA je poriën ontstopt en verfijnt. Het resultaat na het afspoelen? Een gehydrateerde, soepele en glowy huid.

Deze vloeibare gelformule bevat ster-ingrediënten zoals 2% salicylzuur en een krachtige mix van AHA: 8.4% glycolzuur, 7.1% melkzuur, 5% amandelzuur, 2,5% wijnsteenzuur en 2% appelzuur om een stralend, hernieuwd huidoppervlak te onthullen. Tegelijkertijd verzachten bewezen werkzame én kalmerende plantenextracten je huid, zoals allantoine, bisabolol en glycyrrhetinezuur. Van planten afkomstig vlinderbloemextract kalmeert en geeft de formule een natuurlijke lila-kleur.

Gebruikstips:
- Gebruik een keer per week op een schone huid
- Breng een ruime laag aan op je gezicht en hals
- Laat tien minuten intrekken
- Spoel goed af

Onthoud: in het begin kan er een lichte tinteling optreden. Als dit gebeurt, zou dit binnen enkele minuten moeten afnemen. Spoel de peeling onmiddellijk af met warm water als het niet minder wordt - maar erger. Gebruik niet op een kwetsbare, (over)gevoelige huid.

Advies voor bescherming tegen de zon wanneer je een AHA-exfoliant gebruikt: dit product bevat AHA's (ook wel: alphahydroxyzuren), ingrediënten die gevoeligheid voor de zon en kans op verbranding kunnen vergroten. Breng overdag altijd een breedspectrum SPF van minimaal 30 of hoger aan. Ben je buiten? Draag beschermende kleding waar mogelijk, zoek de schaduw op en vermijd lange blootstelling aan de zon.
Paula's Choice46,-

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling