Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Paula's Choice

Trial Kit Defense Glowing Skin - verzorgingsset

36,-
Paula's ChoicePaula's Choice Trial Kit Defense Glowing Skin - verzorgingsset119209265700000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Deze set bestaat uit een reiniger, exfoliant en dag- en nachtcrème. Kortom, alles wat je huid nodig heeft om er gezond en glowy uit zien. Geformuleerd om voortijdige tekenen van huidveroudering, een doffe huid en verkleuringen te voorkomen door de huid te beschermen tegen schade dat luchtvervuiling en blauw licht veroorzaken. De producten in deze set zijn allemaal mini's. Perfect om uit te proberen. Voor een gezond uitziende huid. Nu, maar ook in de toekomst.

Gebruikstips:
- Gezichtsreiniger: Gebruik 's ochtends en 's avonds. Maak eerst je gezicht vochtig met lauw water. Doe een kleine hoeveelheid op je vingertoppen en breng voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en rond de ogen. Goed afspoelen.

- Exfoliant: Breng de exfoliant met je vingers of een wattenschijfje aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan. Verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30 of hoger.

- Dagcrème met SPF: Dit gebruik je als laatste stap in de huidverzorgingsroutine. Breng 's ochtends royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals. Laat je crème even intrekken voordat je makeup aanbrengt.

- Nachtcrème: Gebruik als laatste stap in de huidverzorgingsroutine.

Bekijk meer