Persagenda Mei

1 May 2017

Activiteiten in de Bijenkorf – editie mei 2017

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overig activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 088 - 245 44 44 of e-mail: [email protected] Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

'Het Kidsproof-Kookboek' van Chickslovefood

Op woensdag 3 mei vindt de feestelijke lancering plaats van 'Het Kidsproof-Kookboek' van Chickslovefood in de Bijenkorf Den Haag. Klanten kunnen het nieuwe kookboek die dag laten signeren door de twee auteurs van het boek: Elise Gruppen en Nina de Bruijn.

De Bijenkorf Den Haag,
woensdag 3 mei, 13.00-14.00 uur

Kamermuziekfestival in Den Haag

Zaterdag 6 mei verandert de Bijenkorf Den Haag in een warenhuis waar letterlijk muziek in zit. Musici van het Internationaal Kamermuziekfestival Den Haag geven op allerlei plekken in de stad, waaronder de Bijenkorf Den Haag, afwisselende optredens.

Ze presenteren een voorproefje van het festival dat 10 tot en met 14 mei Den Haag omtovert in een bruisende muziekstad. Topmusici uit binnen- en buitenland spelen de mooiste kamermuziek door de hele stad: van stadspaleis Het Spaansche Hof tot ambassadeursresidentie, van de Nieuwe Kerk tot Kasteel Duivenvoorde. Bekijk het volledige programma op www.kamermuziekfestivaldenhaag.nl.

De Bijenkorf Den Haag,
zaterdag 6 mei

Operadagen Rotterdam

Van 12 t/m 21 mei is Rotterdam weer het decor van de 12e editie van Operadagen Rotterdam: hét festival voor opera en muziektheater anno nu. Als onderdeel van het gloednieuwe vierjarige thema Lost & Found neemt het festival in 2017 Departures als vertrekpunt. Het wordt een zoektocht naar een nieuw 'thuis' in de samenleving, in de opera en het muziektheater. Het gaat om brandende actuele, maar tegelijkertijd universele vragen. Of het nu de mythische vertellingen van vroeger zijn of grote migratiegeschiedenissen van vandaag: Operadagen Rotterdam volgt de heldentochten van mensen die hun vertrouwde wereld verlaten, die grote veranderingen ondergaan en die uiteindelijk een thuis hopen te (her)vinden.

Ook in de Bijenkorf Rotterdam kunnen klanten weer genieten van diverse operavoorstellingen. Op vrijdagmiddag 12 mei vinden er tevens verrassingsoptredens in onze etalage plaats ter gelegenheid van de opening van Operadagen Rotterdam. Deze zijn gratis te bewonderen. Uiteraard biedt Operadagen Rotterdam nog veel meer. Informatie vindt u op www.operadagenrotterdam.nl.

De Bijenkorf Rotterdam,
vrijdag 12 mei optredens in etalage, 15.30 – 16.30 uur

SOAP Everybody Is A Celebrity Day

Op 3 mei opent SOAP TREATMENT STORE op de derde etage in de Bijenkorf Amsterdam. Klanten kunnen hier op 13 mei langskomen en zich een ware celebrity voelen. Men kan hier terecht voor een touch up en een professionele fotograaf maakt foto’s van de aanwezigen. Wie deze foto’s deelt met de hashtag #soapxdebijenkorf maakt kans op een jaar gratis THE SOAP BROW-behandelingen.

Free polishing
Zondag 14 mei kunnen klanten gratis hun nagels laten lakken bij aankoop van twee SOAP RECOMMENDS-producten.

De Bijenkorf Amsterdam,
zaterdag 13 mei, 12.00 uur – 16.00 uur
zondag 14 mei

Maak moederdagcadeaus extra persoonlijk

De Bijenkorf heeft de mooiste cadeaus voor Moederdag. Voor liefste moeders, grootmoeders, oppasmoeders, kortom: voor alle moeders.

Klanten kunnen hun cadeau extra persoonlijk maken door er gratis iets liefs in te laten graveren. Op 13 mei in de Bijenkorf Den Haag, Amstelveen, Eindhoven en Maastricht en op 14 mei in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Daarnaast vinden er allerlei evenementen plaats in de filialen van de Bijenkorf. Vind hier alle evenementen bij de Bijenkorf in het kader van Moederdag.

Alle filialen,
13 en/of 14 mei