De Bijenkorf Cadeaucard Online Personal Styling Service

Personal styling mét het gemak van online shopping

Verdient jouw partner, vriend(in) of collega een geweldige nieuwe outfit voor de feestdagen? Of heb jij iemand in jouw omgeving die wel wat hulp kan gebruiken én maar weinig tijd heeft? Alles wat je nodig hebt is een beetje liefde, shoptegoed en de hulp van een personal stylist van de Bijenkorf.

Ons Online Personal Styling team staat klaar om jouw partner, geliefde, vriend(in) of collega te helpen met een online shopping advies. Met de Cadeaucard meldt jouw vriend(in) zich aan voor persoonlijk stijladvies en krijgt hij of zij per mail een unieke link naar een gepersonaliseerde selectie. Met het shoptegoed op de Cadeaucard kan jouw vriend(in) direct zijn of haar favorieten bestellen.

Meer weten over de online personal styling service? Maak kennis met ons team van ervaren stylisten en ontdek onze personal styling service.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl