Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Oud Royal Thermal Protection Spray - haarparfum met hittebescherming

41,-
Philip BPhilip B Oud Royal Thermal Protection Spray - haarparfum met hittebescherming590909017200000
Maat125 ml
Online nog enkele items beschikbaar

Gewichtloze haarparfum die niet alleen langdurig een sexy textuur en glans aan het haar toevoegt, maar het ook beschermt tegen de hitte van stylingapparaten.

Te gebruiken vóór het stylen voor nog meer glans en om te voorkomen dat haren breken en punten splijten. Het haar heeft volume, ruikt verrukkelijk sexy en is beschermd tegen eventuele beschadiging door de hitte van stylingapparaten. Plantaardige vochtinbrengers (saffloer-olie, mongogo-olie, vitamine E en zoete amandelolie) in combinatie met een krachtig complex van aminozuren herstellen en beschermen het beschadigde haar. Het krachtige complex van L-aminozuren en aminozuren versterkt het haar en de superlichte extracten van plantaardige vochtinbrengers verzorgen het haar.

De subtiele, verleidelijke Oud-geurnoten in de microbestanddelen van de saffloer-olie komen geleidelijk vrij en creëren een verrukkelijk geurspoor Ontklit en beschermt het haar tegen de hitte van stylingapparaten.

Voor een sexy textuur: met superieur veel volume, veerkracht en zijdezachte glans. Legt een onzichtbaar en gewichtloos schild over het haar, zodat het beschermd is tegen zon, chloor en zout water. Een peptidencomplex van de zoete blauwe lupine biedt optimale bescherming tegen het vervagen of verbleken van de kleur.

Philip B41,-

Oud Royal Thermal Protection Spray - haarparfum met hittebescherming