Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Scalp Booster - hoofdhuid scrub

105,-
Philip BPhilip B Scalp Booster - hoofdhuid scrub590909028600000
Maat60 ml
Online nog 4 beschikbaar

Herstart je haarzakjes. Onze revolutionaire behandeling helpt uw natuurlijke haargroei sterk te reactiveren en dunner wordend haar te verminderen. De zelf-opwarmende formule helpt groeifactoren in de hoofdhuid te stimuleren, wat resulteert in jeugdig volume en dik, gezond, luxueus haar. Deze verwarmende voorwasbehandeling helpt de stamcelactiviteit en -proliferatie opnieuw op gang te brengen, wat nieuwe haargroei kan veroorzaken. Wanneer de haarzakjes worden gevoed, delen de cellen in de wortel van het haar zich snel, waardoor volume aan de haarschacht wordt toegevoegd, wat helpt om de volheid en soepelheid te vergroten en de glans en textuur te verbeteren.

STER INGREDIENTEN: 3% Redensyl® Citrus Aurantium Dulcis (Sinaasappel) schil Olie Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie Vitamine E Ricinus Communis Zaad Olie Vanillyl Butyl Ether (haarconditioneringsmiddel) Gebruikstips:

Gebruikstips:
Om de dag op een ongewassen, droge hoofdhuid als een pre-shampoo behandeling. Verdeel 10-15 druppels over de hoofdhuid en masseer voor 1-2 minuten in. Was je handen en wacht 10-20 minuten voor de formule om op te warmen en af te koelen. Daarna het haar met shampoo wassen en uitspoelen. Niet gebruiken bij een gevoelige hoofdhuid. Vermijd gebruik 2 dagen voor en 2 dagen na een chemische behandeling van het haar in een salon. Niet aanbevolen voor zwangere of vrouwen die borstvoeding geven zonder eerst een arts te raadplegen

Philip B105,-

Scalp Booster - hoofdhuid scrub