Philipp Plein

PHILIPP PLEIN onderscheidt zich door zijn creaties te maken voor mensen die intuïtief de buitengewone dingen in het leven kiezen. De drijvende kracht van het merk is menselijke inspiratie en creativiteit met het doel om trends te maken in plaats van ze te volgen. Alle collecties kunnen worden gezien als kunstwerken en staan voor adel en perfectie.

Philipp Plein

37 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
37 artikelen
37 van 37 gezien

Philipp Plein voor heren bij deBijenkorf.be

Philipp Plein kan worden gezien als één van de populairste merken van het moment. Het merk is opgericht in 1998 te Zwitserland door Philipp Plein. Zijn eerste ready-to-wear lijn lanceerde in 2008. Dankzij de opvallende en grote skull prints en het veelvuldig gebruik van strass, weet het merk zich goed te onderscheiden van andere grote modemerken. De unieke stijl en opvallende ontwerpen zijn zowel in de stoere collectie Philipp Plein voor heren als de glamoureuze collectie Philipp Plein voor dames terug te vinden.

Herkenbaar met strass en skeletten van Phillip Plein

De ontwerpen van het label zijn altijd te herkennen aan het gebruik van drukke logoprint in combinatie met strass, bedrukkingen van skelettenhoofden en het veelvuldige gebruik van het brandlogo ‘PP’ in de ontwerpen. Het modemerk ontwerpt voornamelijk herenkleding, waarbinnen vele bedrukte Phillip Plein T-shirts voor heren worden ontworpen. Ook kan je terecht voor spijkerbroeken en sportieve schoenen. Op zoek naar een Philipp Plein sneakers? Duik dan direct in de collectie Philipp Plein schoenen voor heren? Een unieke en opvallende look creëer je met de items van Philipp Plein.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl