Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Philippe Model

Dit seizoen roepen rijke materialen, rouches en bloemenpatronen de buitengewone schoonheid van Japan op. De kleinste details worden vastgelegd op de mooiste stoffen door de kunst van borduurwerk. Koude en contrasterende kleuren wijzen op aantrekkelijke affiniteit tussen elegantie en stijfheid, romantiek en verleiding en delicatesse en diepte.

Philippe Model

16 artikelen
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

Philippe Model bij deBijenkorf.be

De Bijenkorf biedt een luxe collectie van Philippe Model voor heren. Het modemerk werkt met een verfijnde smaak en zorgt dat dit zich terugvertaalt in alle ontwerpen. Je komt in onze online wereld een grote collectie Philippe Model schoenen tegen. Deze hebben een zachte en elegante uitstraling, maar komen wel altijd in een sportief en eigentijdse vormgeving. Op welk paar Philippe Model sneakers vallen jouw ogen?

De stoere, zachte en stijlvolle sneakers voor heren van Philippe Model

De combinatie waarmee de collectie van Philippe Model voor heren tot stand is gekomen, kan stijlvol, stoer en toch zacht worden genoemd. Door het gebruik van materialen als suède komt namelijk een zeer elegant en sereen karakter naar voor in de schoenen van Philippe Model. Het is vooral de kleur die zal bepalen wat voor gevoel jouw Philippe Model schoenen uitstralen. In de collectie Philippe Model sneakers voor heren kom je vele zwarte exemplaren tegen. Tijdloos, maar ook perfect voor een stoere streetwear stijl. Houd je meer van blauw en wit? Ook deze kleuren zijn er voor heren. Je vindt deze Philippe Model schoenen in het Tropez, Temple en Montecarlo model.