Philippe Model

Dit seizoen roepen rijke materialen, rouches en bloemenpatronen de buitengewone schoonheid van Japan op. De kleinste details worden vastgelegd op de mooiste stoffen door de kunst van borduurwerk. Koude en contrasterende kleuren wijzen op aantrekkelijke affiniteit tussen elegantie en stijfheid, romantiek en verleiding en delicatesse en diepte.
  • Home
  • arrow-small__rightPhilippe Model

Philippe Model

20 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Philippe Model bij deBijenkorf.be

De Bijenkorf biedt een luxe collectie van Philippe Model voor dames en heren. Het modemerk werkt met een verfijnde smaak en zorgt dat zich terugvertaald in alle ontwerpen. Je komt in onze online wereld een grote collectie Philippe Model schoenen tegen. Deze hebben een zachte en elegante uitstraling, maar komen wel altijd in een sportief en eigentijdse vormgeving. Op welk paar Philippe Model sneakers vallen jouw ogen?

Glitter op jouw Philippe Model schoenen voor dames

Lichte kleuren alom in de collectie Philippe Model voor dames. Deze zomer maak jij een indruk als je over straat loopt met een van de kleurrijke sneakers van het Franse modemerk. Zo kom je sneakers tegen met glitter, maar ook met opvallende kleurencombinaties. Het sportieve model, de Tropez, kom je bij de Bijenkorf tegen in kleuren als lichtblauw en felroze. Mocht je meer opzoek zijn naar een paar Philippe Model sneakers voor dames met een neutraal karakter, dan kan je ook zeker bij ons terecht. Zo komt de Tropez, maar ook de Moncaco en Montecarlo, terug in ons Phillip Model assortiment in het zwart en wit.

De stoere, zachte en stijlvolle sneakers voor heren van Philippe Model

De combinatie waarmee de collectie van Philippe Model voor heren tot stand is gekomen, kan stijlvol, stoer en toch zacht worden genoemd. Door het gebruik van materialen als suède komt namelijk een zeer elegant en sereen karakter naar voor in de schoenen van Philippe Model. Het is vooral de kleur die zal bepalen wat voor gevoel jouw Philippe Model schoenen uitstralen. In de collectie Philippe Model sneakers voor heren kom je vele zwarte exemplaren tegen. Tijdloos, maar ook perfect voor een stoere streetwear stijl. Houd je meer van blauw en wit? Ook deze kleuren zijn er voor heren. Je vindt deze Philippe Model schoenen in het Tropez, Temple en Montecarlo model.