• Home
  • arrow-small__rightPhilips

Philips

18 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
18 artikelen
18 van 18 gezien

Philips bij debijenkorf.be

Philips is het geavanceerde technologiebedrijf waarbij de mens centraal staat. Het merk is één van de voorlopers op het gebeid van gezondheidstechnologie, maar biedt ook een ruim assortiment aan huishoudelijke apparatuur. De keukenapparaten van Philips nemen jou een heleboel taken uit handen. De lampen van Philips behoren tot de meest duurzame ontwerpen.

Philips: iconische kwaliteit

Al sinds de productie van de allereerste gloeilamp meer dan 120 jaar geleden is innovatie een belangrijke kernwaarde voor Philips. Het bedrijf creëert geavanceerde technologie om het leven van de mens aangenamer te maken. Of dat nu gaat over vooruitstrevende gezondheidstechnologie of praktische huishoudelijke apparaten: Philips doet er alles aan om de kwaliteit van leven te verbeteren. Zo introduceert Philips het eerst MRI systeem ter wereld zonder helium, maar ook een airfryer waarmee je op een verantwoorde manier frietjes kan bakken. Dat wordt smullen!

Met de keukenapparaten van Philips kost gezond eten geen enkele moeite

Voor een gezonde levensstijl is het belangrijk dat jij de juiste voedingsstoffen vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Met een sapcentrifuge of blender van Philips bereid jij de meest verantwoorde sapjes en smoothies! Of schaf een Philips staafmixer aan om soep of stamppot te bereiden. De Philips avance stomer is de meest gezonde en makkelijke manier van garen. Ben je dol op gefrituurde snacks maar niet op al die ongezonde vetten die je er automatisch aan eet? Dan is de Philips Airfryer echt een aanwinst voor je keuken. Dit apparaat laat je 5 porties snacks bereiden in geen of weinig olie. De rapid air technology laat de hete lucht door de gehele frituurmand circuleren waardoor je snacks snel een heerlijk krokant korstje krijgen. Zo kan jij helemaal los gaan op de frietjes zonder dat aderen dichtslibben van het vet.

Philips is het lichtpuntje in jouw leven

Philips was 120 jaar geleden al een voorloper op het gebied van verlichting en is dat vandaag de dag nog steeds. Voor duurzame lampen met een eindeloze levensduur zit je bij Philips helemaal goed. Wil jij het helemaal duurzaam aanpakken? Kies dan voor een Philips lamp met zonnecel en bewegingssensor. Zo draag je bij aan een beter milieu met Philips.