Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Collection Box Midnight Stars - gel nagellakset

69,-
Pink GellacPink Gellac Collection Box Midnight Stars - gel nagellakset287709003698090
Online nog enkele items beschikbaar

Ervaar de magie van de Midnight Stars collectie en laat je nagels stralen met hemelse allure. De Midnight Stars collectie betovert met haar magische en betoverende kleuren: Van de fonkelende 382 Shining Star, met sterren en holografische glitters, tot de winterse pracht van 383 Icy White, die een milky look op je nagels creëert. 

Gebruikstips:
- Maak gebruik van een Pink Gellac starterset (met LED-Lamp) om deze lak te gebruiken.
- Voorbereiding: Duw de nagelriemen terug, vijl de nagels en ruw de nagelplaat op met de fijne kant van een nagelvijl of polijstblok. Ontvet de nagels met een Cleaner-doekje. Breng de Prep Booster aan over de gehele nagelplaat. Laat 30 seconden aan de lucht drogen.
- Voorkom in de volgende 3 stappen dat de gellak in contact komt met de huid en nagelriemen. Gebruik de Woodstick om de huid eventueel direct schoon te maken.
- Stap 1. Base Coat aanbrengen - Breng de Base dun aan. Hard de Base 60 sec uit onder de LED lamp.
- Stap 2. Kleur aanbrengen - Breng 1 laagje van deze kleur aan. Hard ieder laagje 60 sec uit onder de LED lamp. Herhaal deze stap indien nodig.
- Stap 3. De Finishing Touch - Breng de Shine aan en laat ook deze 60 sec uitharden. Wacht hierna 2 minuten en verwijder dan het plakkerige laagje met een Cleaner-doekje.

Pink Gellac69,-

Collection Box Midnight Stars - gel nagellakset