Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Collection Box Wild Portraits - gel nagellakset

69,-
Pink GellacPink Gellac Collection Box Wild Portraits - gel nagellakset287709003798090
Online nog 2 beschikbaar

Wanneer gedurfd en elegant samenkomt. Maak kennis met onze Wild Portraits collectie - waar het wilde en het elegante samenkomen in rijke en gedurfde kleuren, net als in schilderachtige landschappen. Deze kleuren zijn een weerspiegeling van de natuur tijdens het herfstseizoen, maar met een gewaagde touch.

Gebruikstips:
- Maak gebruik van een Pink Gellac starterset (met LED-Lamp) om deze mooie kleuren te gebruiken.
- Voorbereiding: Duw de nagelriemen terug, vijl de nagels en ruw de nagelplaat op met de fijne kant van een nagelvijl of polijstblok. Ontvet de nagels met een Cleaner-doekje. Breng de Prep Booster aan over de gehele nagelplaat. Laat 30 seconden aan de lucht drogen.
- Voorkom in de volgende 3 stappen dat de gellak in contact komt met de huid en nagelriemen. Gebruik de Woodstick om de huid eventueel direct schoon te maken.
- Stap 1. Base Coat aanbrengen - Breng de Base dun aan. Hard de Base 60 sec uit onder de LED lamp.
- Stap 2. Kleur aanbrengen - Breng 1 laagje van de kleur aan. Hard 60 sec uit onder de LED lamp. Herhaal deze stap indien nodig.
- Stap 3. De Finishing Touch - Breng de Shine aan en laat ook deze 60 sec uitharden. Wacht hierna 2 minuten en verwijder dan het plakkerige laagje met een Cleaner-doekje. Tot slot kan je nageliemolie aanbrengen voor extra verzorging - dit kan ook tussentijds als je merkt dat je nagelriemen wat extra verzorging kunnen gebruiken.

Pink Gellac69,-

Collection Box Wild Portraits - gel nagellakset