Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Pink Gellac

Premium Compact Starterset - gel nagellakset

99,-
Pink GellacPink Gellac Premium Compact Starterset - gel nagellakset287709006847090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Haal alles in huis voor een complete gellak manicure met het Premium Compact starterspakket. Met deze producten geniet je van een langdurige gellak manicure zonder beschadigingen, hoef je je geen zorgen te maken over loslatende lak en verwijder je jouw manicure in een handomdraai.

Dit pakket bevat:
- Prep Booster
- Manicure benodigdheden
- Base Coat
- Top Coat
- #251 Nude Pink
- Grote roze LED lamp. Deze lamp is groot genoeg voor je hand en is ook geschikt voor een gel nagellak pedicure als je je teennagels wilt voorzien van gellak.

Gebruikstips:
- Voorbereiding: Duw de nagelriemen terug, vijl de nagels en ruw de nagelplaat op met de fijne kant van een nagelvijl of polijstblok. Ontvet de nagels met een beetje cleaner op een nail wipe. Breng de Prep Booster aan over de gehele nagelplaat. Laat 30 seconden aan de lucht drogen.
- Voorkom in de volgende 3 stappen dat de gellak in contact komt met de huid en nagelriemen. Gebruik de Woodstick om de huid eventueel direct schoon te maken.
- Stap 1. Base Coat aanbrengen - Breng de Base dun aan. Hard de Base 60 sec uit onder de LED lamp.
- Stap 2. Kleur aanbrengen - Breng 1 laagje van je favoriete kleur aan. Hard 60 sec uit onder de LED lamp. Herhaal deze stap indien nodig.
- Stap 3. De Finishing Touch - Breng de Shine aan en laat ook deze 60 sec uitharden. Wacht hierna 2 minuten en verwijder dan het plakkerige laagje met een beetje cleaner op een nail wipe.
Tot slot kan je nageliemolie aanbrengen voor extra verzorging - dit kan ook tussentijds als je merkt dat je nagelriemen wat extra verzorging kunnen gebruiken.