Pixi

Pixi ontwikkelt huidverzorging en make-up voor een frisse, uitgeruste look. Het Londense cosmeticamerk staat bekend om de Glow Tonic; een toner die de huid reinigt, definieert en verstevigt.
  • Home
  • arrow-small__rightPixi

Pixi

67 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
67 artikelen

Pixi bij debijenkorf.be

Ontdek de huidverzorging van Pixi bij de Bijenkorf. Opstaan met een frisse, gezonde uitstraling begint bij de gezichtsverzorging van Pixi. De gezichtsmaskers, gezichtsreinigers, gezichtsscrubs, dag- en nachtcrèmes van Pixi zijn samengesteld met de meest innovatieve formules.

Pixi: huidverzorging voor een stralende glow

Petra Strand, oprichtster van Pixi, heeft een passie voor huidverzorging en creëert innovatieve huidverzorging doordrenkt met botanische en heilzame ingrediënten. Sinds het ontstaan heeft Pixi een loyale wereldwijde fanbase opgebouwd dankzij de pure, ontwakende en huidminnende producten die een natuurlijk stralende en ‘uitgeruste’ look creëren. De Glow Tonic is een iconische verzorgingsproduct van Pixi die de huid definieert, verstevigt en de dode huidcellen verwijdert. Na dagelijks gebruik zorgt de toner voor een gezond ogende, frisse uitstraling dankzij de natuurlijke ingrediënten als aloë vera en ginseng. Ontdek ook de dag- en nachtcrèmes van Pixi, die je huid 24 uur lang hydrateert en verstevigt.