Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Playmobil

Ontdek de verrassende wereld van Playmobil. Een unieke mix van traditioneel speelgoed met fantasierijke verhalen. Van een prinses in een prachtig kasteel tot de gevaarlijkste piraat van de oceaan: met Playmobil kan je álles zijn wat je maar wilt.

Playmobil

78 artikelen
  • Bouwspeelgoed
Filter & sorteer
78 artikelen

Playmobil bij debijenkorf.be

Playmobil is wellicht het meest populaire merk op vlak van bouw- en constructiespeelgoed, en is áltijd een goed idee om cadeau te doen. Bengels die een Playmobil speelset in handen krijgen, kunnen niet wachten om het in elkaar te zetten en staan te popelen om hun fantasie los te laten op de originele bouwsets en leuke poppetjes. Uren, dagen en jaren speelplezier verzekerd! Een prinses in een prachtig kasteel, uitbater van een alpacaboerderij, de gevaarlijkste piraat van de oceaan of een ruimte-ontdekkende astronaut: met Playmobil kan je álles zijn wat je maar wilt. Ontdek het ruime assortiment en laat jouw wensen uitkomen. Speel je mee?

Puur amusement met de poppetjes van Playmobil

Met Playmobil ziet elke dag er anders uit. Het ene moment vang je boeven en ondervraag je misdadigers op het politiekantoor; het andere moment maak je kampvuren en vlecht je vriendschapsbandjes op paardenkamp. Droomt jouw kind ervan om een safaripark uit te baten? Wil je neefje lesgeven in zijn eigen schooltje, of gaat je zusje graag op schattenjacht? Playmobil maakt iedere kinderdroom waar. Bij het kinderspeelgoed van de Bijenkorf vind je de allerleukste sets, poppetjes en accessoires van dit nostalgische merk.