Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf lanceert Eau de Mama speciaal voor Moederdag

2 May 2019

Omdat iedere moeder bijzonder is

Voor Moederdag lanceert de Bijenkorf de geur Eau de Mama, een ode aan mama. De geur is zo veelzijdig als een moeder: krachtig, warm, puur en elegant. Tot en met 12 mei is Eau de Mama met vele andere geuren te koop in de winkels en via deBijenkorf.nl. De opbrengst van Eau de Mama gaat naar Pink Ribbon.

Geuren zijn traditioneel een geliefd cadeau om te geven en te krijgen voor Moederdag en zorgen voor een piek in de verkoop. De Bijenkorf helpt klanten met het kiezen uit veel bekende en nieuwe geuren. Tot en met 12 mei staat het speciale geurenstation met geuren voor elk type moeder op de parfumafdeling van alle winkels. Van 10 t/m 12 mei kunnen alle parfums hier kosteloos gegraveerd worden in elke winkel.

Eau de Mama
Eau de Mama (50 ml) is speciaal voor Moederdag door de Bijenkorf ontwikkeld. De geur is voor €39,95 te koop in de winkels van de Bijenkorf en via deBijenkorf.nl zo lang de voorraad strekt. De gehele opbrengst van Eau de Mama gaat naar Pink Ribbon. In iedere verpakking zit nog een kleine extra, een kaartje met bloemzaadjes die je onder een laag aarde legt. Veel aandacht, liefde en een beetje water geven, dan groeit er binnen de kortste keren iets moois uit.

Zoetgeurende vanille voert de boventoon in deze oriëntaalse gourmandgeur. De toevoeging van tonkabonen en amandel maakt Eau de Mama onweerstaanbaar, terwijl bloemnoten als osmanthus, heliotroop, jasmijn en tuberoos een fris en tegelijk weelderig accent geven.