Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf introduceert nieuwe cosmeticamerken

13 September 2019

Vanaf september en oktober zijn er vele nieuwe cosmeticamerken verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Zo introduceren de Bijenkorf Amsterdam en de webshop nieuwe merken als Gucci beauty, Hourglass, Aesop en Loewe.

Nieuwe merken de Bijenkorf Amsterdam

In september worden Gucci beauty, Loewe en Hourglass toegevoegd aan het assortiment. Gucci beauty start met lipsticks en geuren en heeft per 16 september een eigen counter exclusief in de Bijenkorf Amsterdam. De geuren van Loewe zijn per half september verkrijgbaar in Amsterdam. Daarnaast zal de counter van Hourglass hier op 26 september openen. Het diervriendelijke merk uit de Verenigde Staten is sinds 2004 al populair en verkoopt bestsellers als 'Vanish Seamless Finish Foundation Stick' en 'Ambient Strobe Lighting Powder'. De producten van Hourglass zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Vanaf eind oktober zijn de merken Aesop, Too Faced, Maison Francis Kurkdjian en Frederic Malle te koop bij de Bijenkorf. Daarnaast worden Le Labo en By Kilian toegevoegd in Amsterdam. Aesop krijgt in de Bijenkorf Amsterdam tevens een eigen counter.

Daarnaast kunnen klanten in de Bijenkorf terecht voor vertrouwde en exclusieve merken als Charlotte Tilbury, NARS, Creed en Kiehl's.