menu

24 en 25 maart Privilege Member Weekend

De Bijenkorf Amstelveen

Tijdens het Privilege Member Weekend op 24 en 25 maart valt er extra veel te genieten bij de Bijenkorf Amstelveen. Voor haar, maar ook voor hem. Kom kijken, proeven en ontdekken en laat u verrassen.

1-op-1 stijladvies

Onze styliste geeft deskundig stylingadvies, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, maten en stijl. De kosten van 25,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Ontdek de nieuwste collecties voor dames en heren

De nieuwste collecties van de mooiste merken voor dames en heren hangen nu in de winkel. En ook onze nieuwe schoenenafdeling is open, met vele nieuwe merken en een uitgebreide collectie sneakers.

Bekijk aanbod

Kosteloos vermaken

Iets te lang of net te wijd? Al uw kledingaankopen tijdens het Privilege Member Weekend worden kosteloos vermaakt bij onze vermaak service.

Bekijk de actievoorwaarden

Lingeriefitting

Onze lingerie-expert laat in 45 minuten zien wat perfect passende lingerie voor u kan doen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Boek een consult

De perfecte jeans

Onze jeansexpert helpt u in 45 minuten bij het vinden van uw ideale jeans, de absolute musthave van ieder seizoen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Bijkomen in ons café

Even ontspannen met iets lekkers en gezonds? Tijdens het Privilege Member Weekend serveren wij in ons café heerlijke sandwiches. U krijgt er van ons een gratis drankje bij.

Bekijk aanbod

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl