exclusief in onze winkels Rado

In 1917 maakte Rado een bescheiden start in een Zwitserse fabriek. Tegen het eind van de Tweede Wereldoorlog was het merk één van de grootste horlogeproducenten ter wereld.

Op vele manieren heeft Rado zich kunnen onderscheiden van anderen, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van het eerste krasvaste horloge en door in 2013 een horloge met touchscreen te presenteren. Daarnaast zorgt de combinatie van geavanceerde technologieën met duurzame materialen zoals plasma high-tech keramiek en innovatieve designs ervoor dat Rado bovenaan de top van horlogemerken staat.

Collectie in onze winkels

De collectie van Rado vind je in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Maastricht. De collectie bestaat uit horloges.

Bekijk winkelinformatie

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl