Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Alleen online

Rahua

Enchanted Island™ Body Glow Serum - lichaamsserum

96,-
RahuaRahua Enchanted Island™ Body Glow Serum - lichaamsserum119209087426100
Maat100 ml
Online nog 3 beschikbaar

Vul de vitale voedingsstoffen van de huid actief aan, bevorder de gezondheid, herstel de vitaliteit en laat de huid stralen met Rahua Enchanted Island Body Glow Serum. Doelgericht gemaakt met krachtige plantaardige ingrediënten; dit verzachtende olieserum is beschermend, jeugdversterkend en herstellend, en helpt je een gladde, zachte, gehydrateerde, goed getonifieerde, prachtige huid te krijgen die straalt.

Deze huidverzorgingsformule bevat collageenbevorderend paardenstaartextract om te helpen bij de regeneratie van de huid en de krachtige antioxidanten bieden anti-aging en ontstekingsremmende voordelen. Plantaardig hyaluronzuur houdt vocht vast en maakt de huid voller. Guayusa-extract uit het Amazonegebied en krachtige antioxidanten leveren vitale voedingsstoffen en bevorderen de constante verzorging en bescherming van de huid. Achiote-extract uit het regenwoud biedt bescherming voor en na blootstelling aan de zon, verzacht en kalmeert de huid en bevordert een gladdere huidstructuur. Dit gouden olieserum laat de huid van top tot teen stralen. Verrijkt met kokosnoot en guave voor een paradijselijke ontsnapping.

Gebruikstips:
- Breng na het douchen op een vochtige huid aan over het hele lichaam of op plaatsen waar extra verzorging nodig is en masseer zachtjes in de huid.
- Vervolg met Enchanted Island Body Glow Cream om het ritueel compleet te maken.

Rahua96,-

Enchanted Island™ Body Glow Serum - lichaamsserum