Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rahua

Freestyle Texturizer - texturizing spray

38,-22,80
40%
RahuaRahua Freestyle Texturizer - texturizing spray590909030900000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat100 ml
Maat100 ml

Onze zeer effectieve en flexibele Freestyle Texturizer is de perfecte keuze voor het creëren van losse, tousled stijlen met body en hold. Een krachtig alternatief voor synthetische stylers, het is gemaakt met plantaardige ingrediënten en natuurlijk geparfumeerd met het frisse, houtachtige aroma van Palo Santo-olie.

- Creëert losse, sexy, warrige lokken
- Levert textuur en volume
- Vereenvoudigt styling

CARNAUBA: Krachtig genoeg om haar mooie, langdurige grip te bieden, maar zacht genoeg om gemakkelijk weg te spoelen, deze was wordt duurzaam gewonnen uit bladeren in het Amazoneregenwoud.

TAPIOCA STARCH: biedt ondersteuning, houvast en scheiding voor stijlen

RAHUA (UNGURAHUA): Amazone vrouwen zijn afhankelijk van de olie van deze boomnoot om hun haar te voeden en te versterken. Het versterkt zwakke, beschadigde strengen, voedt en onderhoudt de gezondheid van het haarzakje en de hoofdhuid, en de supersijne moleculen duwen kleurpigmentatie diep in de haarschacht, waardoor het kleuruithoudingsvermogen aanzienlijk wordt uitgebreid. We gebruiken Symbiotic®* Rahua.

PALO SANTO: Bekend als "heilig hout" en gewaardeerd door Amazone-sjamanen sinds het Inca-tijdperk vanwege zijn spirituele zuiverende eigenschappen, is de essentie van deze wilde boom de kenmerkende geur van Rahua®. Het verfijnde, aardse aroma biedt een rustgevende aromatherapie-ervaring.

BIOLOGISCHE GROENE THEE: Gekweekt in heel Azië, deze thee zit vol antioxidanten die haar en hoofdhuid beschermen en helpen bij het beperken van schade door schadelijke UV-stralen.

Gebruikstips:
- Aanbrengen op vochtig of droog haar: direct op de wortels voor volume, op de uiteinden voor textuur, of overal, voor een combinatie
- Om een stuggere textuur te creëren, draai je het haar naar één kant en werk je het product in wortels en de onderkant van het haar
- Draai het haar terug en breng het opnieuw aan op kleine secties alleen aan de uiteinden, draaiend en werkend in het haar