Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Alleen online

Rahua

Scalp Exfoliating Shampoo

43,-
RahuaRahua Scalp Exfoliating Shampoo590909037500000
Maat275 ml
Online nog enkele items beschikbaar
Huidverzorging voor je hoofdhuid; Breng het microbioom van de hoofdhuid in evenwicht met Rahua's 1-staps Scalp Exfoliating Shampoo die de hoofdhuid exfolieert en revitaliseert en het haar voedt.

Met aromatische gemalen steranijs als een voelbare exfoliant, samen met superfruit-enzymen van biologische mango en passievrucht; Rahua Scalp Exfoliating Shampoo werkt als een zachte, plantaardige scrub en natuurlijke, voedende peeling voor een zuiverende exfoliatie-ervaring voor de hoofdhuid.

Deze 1-staps shampoo-scrub verwijdert dode huidcellen en verbetert de bloedcirculatie op de hoofdhuid, terwijl Symbiotic® Rahua-, Sacha Inchi- en Morete-oliën de gezondheid van het haar bevorderen. Deze inspirerende mix van plantaardige ingrediënten verwent de zintuigen en breidt de huidverzorgingsroutine uit naar de hoofdhuid, bevordert een gezond microbioom en verbetert de algehele gezondheid van het haar.

Gebruikstips:
- Breng aan op volledig nat haar, masseer op de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging, schuim en spoel grondig
- Volg met je favoriete Rahua Conditioner
- Eindig af met een koele spoeling om de bloedcirculatie te stimuleren, de haarschubben glad te maken en glans toe te voegen
-Aanbevelen frequentie : eenmaal per week tot om de andere week

Rahua43,-

Scalp Exfoliating Shampoo