Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Rahua

Voluminous Conditioner Refill - conditioner navulling

38,-22,80
40%
RahuaRahua Voluminous Conditioner Refill - conditioner navulling590909030600000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat280 ml
Maat280 ml

Een voedende aanvulling op onze Volumineuze Shampoo, deze rijke maar gewichtloze conditioner laat haar glanzend, zijdeachtig en vol lichaam en veerkracht achter. Perfect voor co-wassen, het is versterkt met rustgevende lavendel en opbeurende eucalyptus voor een transporterende aromatherapie-ervaring.

- Lichte omstandigheden voor meer volume
- Voegt lichaam en veerkracht toe
- Ideaal voor co-wassen

RAHUA (UNGURAHUA): Amazone vrouwen hebben voor eonen afhankelijk van de olie van deze boomnoot om hun haar te voeden en te versterken. Het versterkt zwakke, beschadigde strengen, voedt en onderhoudt de gezondheid van het haarzakje en de hoofdhuid, en de supersijne moleculen duwen kleurpigmentatie diep in de haarschacht, waardoor het kleuruithoudingsvermogen aanzienlijk wordt uitgebreid. We gebruiken Symbiotic®* Rahua.

LAVENDEL: Gewaardeerd over de hele wereld sinds de oudheid, kalmeert de rokerige, kruidengeur van deze bloeiende plant (de onze wordt gekweekt in Frankrijk) de geest en kalmeert de zintuigen.

EUCALYPTUS: Vooral bekend om zijn verfrissende geur, hebben de extracten van deze boom ook verhelderende en antimicrobiële eigenschappen. Eucalyptus houdt het haar langer schoon en verlengt de tijd tussen shampoos.

BIOLOGISCHE GROENE THEE: Gekweekt in heel Azië, deze thee zit vol antioxidanten die haar en hoofdhuid beschermen en helpen bij het beperken van schade door schadelijke UV-stralen.

ORGANISCH CITROENGRAS: Extracten van deze plant geven haar veerkracht, lichaam en volume door overtollige oliën voorzichtig uit de hoofdhuid en haarschacht te verwijderen zonder hun vochtbalans en integriteit in gevaar te brengen.

BIOLOGISCHE ROZEMARIJN: Dit antioxidant en ontstekingsremmende kruid biedt bescherming tegen vrije radicalen en een frisse, dennenachtige geur.

Gebruikstips:
- Na het wassen (of in plaats van shampoo, bij co-wassen) grondig door het haar werken, in haar en hoofdhuid drukken, drie minuten intrekken en spoelen
- Regelmatig gebruiken voor de beste resultaten