Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Raymond Weil

Raymond Weil laat zich inspireren door de precisie in muziek en kunst. De namen van de collecties zijn daarom vernoemd naar grootmeesters uit de opera. De horloges worden gemaakt met precisie, elegantie, kwaliteit en betrouwbaarheid uit culturele traditie en innovatie.

Raymond Weil

15 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
15 artikelen
15 van 15 gezien

Raymond Weil bij deBijenkorf.be

Ontdek bij de Bijenkorf de horloges van Raymond Weil voor dames en heren. Raymond Weil is een van de meest prestigieuze familiebedrijven in horlogemerken ter wereld. Raymond Weil heeft als doel om de allerbeste horlogetechnologie onder de aandacht te brengen, door mannen en vrouwen te voorzien van prachtige analoge horloges met het Swiss-made kenmerk.

Draag jij de Tango, Parsifal of Toccata van Raymond Weil?

Draag jij binnenkort een prachtig Raymond Weil horloge om de pols? Het is zeker mogelijk door de uitgebreide collectie uurwerken van het Zwitserse horlogemerk. Door te werken met precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid en de uitmuntende aard van de materialen, zijn de Raymond Weil horloges van topklasse. In de collectie van Raymond Weil voor heren ontdek je de minimalistische Toccata, sportieve Tango en de klassieke Parsifal. Ook prachtige horloges voor vrouwen worden gemaakt door Raymond Weil. Deze komen onder andere in gouden en zilveren kleuren terug in de collectie Raymond Weil horloges voor dames.

Raymond Weil Geneve: tijdloze horloges voor dames en heren

Al sinds 1976 worden luxe horloges ontworpen van Raymond Weil. Door de jarenlange ervaring op het gebied van Swiss-made horloges zijn alle elementen verzameld voor uitmuntende horloges. De horloges van Raymond Weil zijn ook niet alleen zeer precies en van de hoogste kwaliteit, maar zien er ook prachtig uit in een klassieke en fashionable vormgeving. Zo zijn de zilveren Raymond Weil horloges voor heren met schakelband zijn tijdloos en een tikkeltje stoer. In de damescollectie van Raymond Weil horloges vind je juist meer subtiele klokjes met elegante details, zoals stras stenen. Doordat het horlogemerk gevestigd zit in Geneve, de stad waar de meest prestigieuze horlogemakers zich bevinden, zal je niets anders verwachten dan het allerbeste.