Reebok

Reebok onderstreept het belang van buiten je comfortzone treden. Reebok eert de mensen die écht zijn. De mensen die continue het beste uit zichzelf halen. Voor deze mensen betekent fitness trainen voor een gezonder lichaam, een gezondere geest én spirit.
  • Home
  • arrow-small__rightReebok

Reebok

16 artikelen
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

Reebok bij debijenkorf.be

Of je nu een topatleet bent of graag een wandelingetje maakt na het eten: Reebok inspireert jou om het optimale uit je work-out te halen en je sportieve prestaties naar een hoger plan te tillen. Daarnaast biedt het merk ook fijne sportieve kleding met een retro vibe, die je ook gewoon naar je werk kan dragen.

Sportieve dames- en herenkleding van Reebok

Het merk Reebok werd in 1895 opgericht door Joseph William Foster onder de naam J.W. Foster. Op 14 jarige leeftijd ontwierp Foster één van de allereerste loopschoenen met spikes. Tegenwoordig biedt het merk een uitgebreide dames- en herencollectie, waarbij jij je hart kan ophalen aan fijne sweaters, comfortabele T-shirts en modieuze sporttops voor dames en heren.

Iconische retro sneakers vind je bij Reebok

Naast Reebok fitness kleding voor dames en heren, vind je bij de Bijenkorf ook een uitgebreide collectie aan Reebok schoenen. Kies jij voor de Classic sneaker of ga jij liever voor het Club C model?