Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller

Rituals

Homme Large Gift set - verzorgingsset

49,90
RitualsRituals Homme Large Gift set - verzorgingsset742109035706003
MaatL
Online nog enkele items beschikbaar

Deze prachtige Homme gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te trakteren! Start je dag fris en vol zelfvertrouwen met deze verzorgende producten, verrijkt met bamboe, Japanse munt en cederhout. De geschenkdoos bevat een autoparfum 3 gram, homme doucheschuim 200 ml, sport doucheschuim 200 ml, cooling shower gel 200 ml, anti-dryness bodylotion 70 ml, charcoal face scrub 70 ml.

Het origami-ontwerp is geïnspireerd op de Japanse kunst van het geven. In de Japanse cultuur kan de cadeauverpakking even belangrijk zijn als het cadeau, waarbij het cadeau wordt gezien als een vorm van communicatie tussen de gever en de ontvanger. We hebben het verpakt in een herbruikbare, luxe opbergdoos, die je een tweede leven kunt geven door er foto's, brieven of andere dierbare items in te bewaren.

Onze nieuwe en innovatieve origami-cadeauverpakkingen zijn perfect om te schenken. Al het gebruikte papier is FSC-gecertificeerd afkomstig uit goed beheerde bossen met de hoogste milieu- en sociale normen. Gift sets kunnen alleen in hun oorspronkelijke staat worden geretourneerd, wat betekent dat de origami-cadeauverpakking intact moet zijn, met de hoes en de verzegeling nog op hun plaats.

Rituals49,90

Homme Large Gift set - verzorgingsset