Room On The Roof presenteert Bethan Laura Wood

24 February 2017

Room On The Roof presenteert Bethan Laura Wood

Vanuit Room On The Roof de artist-in-residence gesitueerd in de toren van het monumentale pand van de Bijenkorf aan de Dam werkte de afgelopen weken Bethan Laura Wood.

Bethan Laura Wood presenteert ‘AFTER PARTY–SWEET DREAMS’ in twee etalages van de Bijenkorf Amsterdam. Deze zijn te zien van woensdag 22 februari tot en met 26 maart. Inspiratie van stillevens en portretten in het Rijksmuseum zijn getransformeerd in mierzoete installaties van fruitdesserts.

Elke vrucht is geborduurd en gedecoreerd met spelden en kralen, die refereren naar de kaas en ananas feest klassiekers. Slagroom in de vorm van molenkragen, die zeer aanwezig zijn in de zestiende-eeuwse portretten, maken dit stilleven compleet. Dit werk is geproduceerd in samenwerking met het Textiel Museum in Tilburg.

Bekijk meer informatie over Bethan Laura Wood.

Room On The Roof

Room On The Roof is gesitueerd in de toren op het monumentale pand aan de Dam: een bijzondere plek in het historische hart van de stad. In samenwerking met het Rijksmuseum nodigt de Bijenkorf nationale en internationale kunstenaars uit om vanuit hier aan hun projecten te werken. De werken die vanuit Room On The Roof ontstaan, worden afhankelijk van hun karakter op verschillende wijzen gedeeld met het publiek. Tot op heden hebben onder meer Maarten Baas, Irma Boom, Jan Rothuizen en Arjen Lubach gewerkt in de toren.

Alle projecten zijn te bekijken via www.roomontheroof.com

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl