Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Royal Doulton

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatief servies, heb je bij het luxe merk Royal Doulton genoeg om uit te kiezen. Dinerborden, kommen, saladeschalen en theepotten van aardewerk. De producten zijn voorzien van een eigenzinnig design.

Royal Doulton

68 artikelen
Filter & sorteer
68 artikelen

Royal Doulton bij deBijenkorf.be

Op en top Engels, dat is Royal Doulton. Het befaamde merk bestaat inmiddels 200 jaar en kent een rijke geschiedenis. Wist je dat het merk niet altijd Royal Doulton heette? Deze benaming kreeg het merk pas een aantal jaar na het overlijden van Henry Doulton. Hiervoor heette het merk “Doulton & Company”. In 1887 werd Henry Doulton geridderd door Queen Victoria voor zijn diensten met betrekking tot zijn bijdragen aan de keramische kunst. Vier jaar na het overlijden van Doulton, in 1901, kreeg het merk permissie om het woord “Royal” voor de naam te zetten. Een voorrecht dat slechts besteed is aan een selecte groep!

Royal Doulton servies: cleane ontwerpen met net dat beetje extra

Wanneer je ons assortiment Royal Doulton serviezen bekijkt dan zal je zien dat Royal Doulton het qua dessins en kleurgebruik vrij rustig heeft gehouden. De serviezen zijn veelal wit in de basis met een blauwe touch in de vorm van een streepje, stipje of verfspetter patroontje. Elegante serviezen die mooi zijn van eenvoud maar altijd net met dat beetje extra. Dit maakt de serviezen perfect voor elke dag maar ook voor tijdens een speciaal diner. In ons aanbod tref je onder andere borden, kommen, mokken en complete serviesseries, van aardewerk of porselein.

Ontdek de nieuwe Royal Doulton lijn: Ellen DeGeneres

Ook actrice en presentatrice Ellen DeGeneres gaat graag de samenwerking aan met Royal Doulton. Natuurlijk kun je voor deze bijzondere lijn ook terecht bij de Bijenkorf. De Ellen DeGeneres- servieslijn bestaat uit stijlvolle, rustige serviezen met hier en daar een bescheiden patroontje of een positief woordje als love, dream en joy. Hiermee verbindt Ellen haar vrolijke karakter aan de serviezen. Van de stukken uit deze servieslijn heb je elk moment van de dag, keer op keer weer plezier!