menu

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Sandalette van kalfsleer

<p>De sandalette springt in het oog door de gevlochten structuur en cut-out details die de wreef op elegante wijze omhullen. Het luxueuze materiaalgebruik en de verfijnde afwerking verraden onmiddellijk dat het een ontwerp van Salvatore Ferragamo betreft.</p><p><strong>Stijltip:</strong> combineer de sandalette met een taps toelopende pantalon met een vrouwelijke top of draag als eye-catcher met een little black dress.</p><p><strong>Meer over dit merk</strong></p><p>Het succesverhaal van Salvatore Ferragamo begon in 1919 met een kleine schoenwinkel in Californië wat al snel dé ontmoetingsplaats voor Hollywood sterren werd. Vanaf het moment dat de designer in 1972 terugkeerde naar Florence, weet hij een prominente plek te veroveren in de Italiaanse modewereld en is de schoenencollectie flink uitgebreid. Alle ontwerpen worden gekenmerkt door een origineel design, hoogwaardig materiaalgebruik en ultiem comfort.</p>
795,-

KleurGoud

MaatDeze maat valt normaal

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Specificaties
Gratis retourneren

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl