Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samsung

Samsung biedt slimme horloges die zowel praktisch zijn als een luxe uitstraling verschaffen. Ontdek bij de Bijenkorf de vernieuwende smartwatches die beschikken over de laatste nieuwe innovaties en functionaliteiten.

Samsung

8 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
8 artikelen
8 van 8 gezien

Samsung bij debijenkorf.be

Bij de Bijenkorf geniet je van de allerbeste merken. Samsung kenmerkt zich door zijn technologische topkwaliteit en innovatieve technieken. Van een hartslagmeter en stappenteller tot ingebouwde belfunctie: met de smartwatches van Samsung voor heren of Samsung dames smartwatches bereik jij jouw doelen in een mum van tijd en maak je je leven enorm comfortabel. Samsung creëert slimme horloges die niet alleen handig zijn, maar ook uitermate stijlvol. Zo kun je deze smartwatches dragen tijdens het sporten, als accessoire bij je alledaagse casual outfit én voor een zakelijk diner of feestelijke gelegenheid.

De beste smartwatches van Samsung

Wie houdt van technologie op zijn best en er stijlvol wilt uitzien, gaat ongetwijfeld voor een handige smartwatch. Samsung voorziet jou van horloges die geschikt zijn voor Android en iOS, waarmee je kunt bellen en sms’en, maar ook diverse activiteiten kunt tracken. Zo houd je zonder moeite je stappen, hartslag, snelheid, stresslevels, slaap en calorieverbranding bij. Ook kun je via deze horloges muziek luisteren zonder je smartphone. Ben jij helemaal weg van Samsung en houd je van exclusieve aanbiedingen? In de Samsung outlet van de Bijenkorf vind je van tijd tot tijd extra aangename prijzen op Samsung-items.

Samsung Active en Samsung Galaxy

De Samsung Active watch kenmerkt zich door een slanke kast, gepersonaliseerde wijzerplaat en horlogebanden die je kunt aanpassen naar jouw stijl, stemming en de gelegenheid. Met de ingebouwde GPS raak je zelfs offline nooit meer de weg kwijt. Ook de Samsung Galaxy smartwatch kenmerkt zich door stijlvolle elegantie en innovatieve technieken. De roterende ring op dit horloge zorgt ervoor dat je snel en makkelijk door apps, berichten en tekst kunt bladeren. Met welke smartwatch van Samsung behaal jij jouw doelen?