Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Seiko

SEIKO betekent precisie in het Japans, en dat is waarvoor SEIKO zich inzet. Het succesvolle horlogemerk staat bekend om zijn nauwkeurige horloges en tijdmeetsystemen die worden gebruikt op internationale evenementen.

Seiko

92 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
92 artikelen

SEIKO bij deBijenkorf.be

Het verhaal van SEIKO – het prachtige horlogemerk uit Japan – begon in 1881. Toen werd de eerste winkel geopend in het hart van Tokyo waar horloges en klokken verkocht en gerepareerd werden. Vandaag de dag streeft SEIKO met zijn horloges nog steeds naar perfectie en precisie. Deze twee elementen vormen de basis van ieder uurwerk, waaronder van de horloges van SEIKO voor heren en dames bij de Bijenkorf.

Het Presage of Prospex herenhorloge van SEIKO

Door te werken vanuit vakmanschap zijn er iconische SEIKO horloges voor heren tot stand gekomen. Deze horloges zijn voorzien van precisie en komen in tijdloze en sportieve ontwerpen. Het meest gedragen worden de zilveren SEIKO horloges voor heren. Deze staan bijzonder bij iedere outfit en komen in uitvoeringen met uiteenlopende details. Neem de modellen horloges Prospex en Presage. Waarbij deze laatste een meer zakelijke uitstraling heeft, daar kent de eerste een meer sportief uiterlijk door het gebruik van kleuren en details in de kast van het horloge. Beide type horloges zijn geliefd onder vele mannen, maar ook kan je kiezen voor de Chronograph, Basic en Solar.

Subtiele horloges van SEIKO voor dames

Het tegenovergestelde van de herencollectie van het Japanse horlogemerk is te zien in de collectie van SEIKO voor dames. In het huidige aanbod kom je namelijk vooral uurwerken tegen in zeer verfijnde en minimalistische ontwerpen. Zo kan er worden gekozen in de collectie SEIKO horloges voor dames uit het Basic horloge voorzien van Swaroski-indexering op de uren. Daarbij bestaan er ook klokjes met een zeer smalle horlogeband, welke zeer subtiel ogen aan de pols. Ook de Presage, Premier en de stoerdere Astron zijn een aanwinst voor de vrouw. Ga jij voor de roze, gouden of zilveren SEIKO horloges voor dames?