Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sneaker releases voor dames

117 artikelen
Filter & sorteer
117 artikelen

Sneaker releases voor dames bij debijenkorf.be

Houd jij de nieuwste sneakertrends als geen ander in het oog? Dan ben jij waarschijnlijk benieuwd naar de nieuwste releases met sneakers. Bij de Bijenkorf vind je de nieuwste en populairste sneakers van het moment. De nieuwste releases variëren van witte en zwarte sneakers tot roze, beige, blauwe en groene sneakers.

Welke nieuwe sneakers tik jij op de kop?

De Bijenkorf biedt verschillende nieuwe modellen van populaire labels. Houd jij van de alomtegenwoordige dad sneaker? Dan vind je bij de sneaker releases van Toral of de sneaker releases van Balenciaga misschien wat je zoekt. De sneaker releases van Nubikk zijn dan weer strakke, witte sneakers, waaronder een moderne sneaker met de populaire blown-up zool. Andere mooie minimalistische sneakers zie je bij de sneaker releases van Filling Pieces. Houd jij meer van de old school sneakers met ruitdessin? Bekijk in dat geval eens de sneaker releases van Vans. Andere sportieve sneakers vind je bij de sneaker releases van adidas.

Tijdloze witte sneakers

Hoewel er de laatste jaren al verschillende trends de revue passeerden, blijven witte sneakers enorm populair. We zien daarom ook verschillende nieuwe witte sneakers in het aanbod van de Bijenkorf. Bekijk bijvoorbeeld eens de nieuwe sneakers van Alexander McQueen, Filling Pieces en Acne Studios.