De Bijenkorf Rotterdam SERVICES

De Bijenkorf Rotterdam

Ontdek hier welke services wij u het hele jaar door bieden in de Bijenkorf Rotterdam. Klik op uw favoriete cosmetica merk om het aanbod te bekijken, maak een afspraak met onze stylisten of reserveer een uitgebreide high tea en kom langs in onze winkels om uzelf eens te laten verwennen.

Personal shopping

Laat u in alle rust adviseren en inspireren door verassende combinaties, bijzondere materialen en nieuwe merken bij onze personal shopping lounge in de Bijenkorf Rotterdam. Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen naar [email protected] en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

High Tea

Even ontspannen, elkaars aankopen bewonderen en ondertussen heerlijk genieten van een geurige pot thee met de heerlijkste zoete en hartige hapjes van onze Meesterbanketbakker.

Boek hier

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl