Armbanden voor dames

Ga voor big en bold met chunky armbanden, of kies voor kleine maar fijne armbandjes: beiden mooi om afzonderlijk te dragen, maar juist ook om met elkaar te mixen en matchen voor een lekker speels effect. Met ons aanbod aan armbanden maak je er een feestje van om jouw pols!

1.087 artikelen
  • Bangle
  • Schakelarmbanden
  • Bedelarmbanden
  • Parelarmbanden
  • Kralenarmbanden
  • Wikkelarmbanden
  • Tennisarmbanden
Filter & sorteer
1.087 artikelen
48 van 1087 gezien

Ga voor big en bold met chunky armbanden, of kies voor kleine maar fijne armbandjes: beiden mooi om afzonderlijk te dragen, maar juist ook om met elkaar te mixen en matchen voor een lekker speels effect. Met ons aanbod aan armbanden maak je er een feestje van om jouw pols!

Armbanden voor dames bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor een ruim aanbod aan juwelen. Natuurlijk bieden wij ook een uitgebreide collectie armbanden in verschillende soorten, kleuren en materialen. Aan ieders persoonlijke smaak is gedacht: of je nu houdt van groffe, chunky armbanden of juist subtiele en fijne armbandjes, van goud of zilver of natuurlijke materialen, bij de Bijenkorf geen gebrek aan keuze.

Met welk armbandje ga jij jouw juwelencollectie aanvullen? Heb je wellicht wat inspiratie nodig voor jouw volgende aankoop, lees dan hieronder verder en kom wat meer te weten over onze diverse type armbanden en enkele van onze meest geliefde merken.

Ontdek onze verschillende soorten armbanden

De bangle armband is universeel geliefd. Dit is één van de oudste vormen van juwelen. De eerste bangle dateert zelfs terug naar 2600 jaar voor Christus en werd in Pakistan gevonden. Deze niet-buigzame armband heeft een kleine opening en valt losjes om de pols. Hij staat prachtig om op zichzelf te dragen als enkele eyecatcher maar dit type armbandje leent zich ook uitstekend om meerdere op elkaar te stapelen. Ti Sento Milano en Calvin Klein hebben veel bangles in de collectie: bij Ti Sento Milano kun je rekenen op bangles met verschillende steensoorten, terwijl Calvin Klein het minimalistisch houdt en geen stenen heeft gebruikt.

Bedelarmbanden lenen zich het beste als je ervan houdt om jouw juwelen een persoonlijke touch mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan de bedelarmbanden van Pandora: deze veelal zilveren armbandjes zijn in de basis vrij basic en zijn ontworpen om zelf te versieren met bedeltjes naar keuze. De bedelarmbanden van Swarovski hebben een delicaat bandje dat al verrijkt is met schattige bedels zoals hamsa handjes, klavertjes en hartjes.

Met de schakelarmband kun je alle kanten uit: ga voor opvallend met groffe schakels of hou ‘m subtiel door voor een dun bandje met fijne schakels te gaan. Buddha to Buddha biedt een zeer uitgebreide collectie schakelarmbanden, maar vergeet ook zeker niet de schakelarmbanden van GUESS en Camps & Camps.

Versier jouw pols met een armband van Casa Jewelry, Buddha to Buddha of LOTT. gioielli

De collectie Casa Jewelry armbanden biedt een uitgebreide keuze aan elegante armbandjes. Van wikkelarmbanden tot schakelarmbanden, van bedelarmbanden tot bangles en van zilver of (rosé)goudkleurig. Kijk ook eens bij de Tri Colori collectie van het merk: hier vind je een prachtige selectie subtiele armbandjes in de drie kleuren: goudkleurig, roségoudkleurig en zilver.

Wellicht ben je al bekend met de armbanden van Buddha to Buddha. Bij Buddha to Buddha vind je voornamelijk zilveren schakelarmbanden met de befaamde gevlochten designs. Ook de sluitingen maken deel uit van het ontwerp en vormen daardoor samen een prachtig geheel.

Bij LOTT. gioielli kun je onder andere terecht voor allerlei verfijnde armbandjes verrijkt met een initialen of sterrenbeeld hanger: helemaal on trend en perfect voor het tonen van een stukje persoonlijkheid.