Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Buddha to Buddha Juwelen voor dames

Buddha to Buddha: het juwelenmerk dat geliefd is om zijn bijzondere gevlochten ontwerpen. Het merk biedt onder andere robuuste zilveren armbanden en ringen waarvan stoer en elegant in perfecte harmonie met elkaar samenkomen. De juwelen van Buddha to Buddha zijn ware eyecatchers.

138 artikelen
  • Armbanden
  • Exclusieve sieraden
  • Hangers
  • Kettingen
  • Oorbellen
  • Ringen
  • Sieradendozen & onderhoud
Filter & sorteer
138 artikelen

Buddha to Buddha: het juwelenmerk dat geliefd is om zijn bijzondere gevlochten ontwerpen. Het merk biedt onder andere robuuste zilveren armbanden en ringen waarvan stoer en elegant in perfecte harmonie met elkaar samenkomen. De juwelen van Buddha to Buddha zijn ware eyecatchers.

Buddha to Buddha juwelen voor dames bij deBijenkorf.be

De oprichter van Buddha to Buddha kwam in 1997 tijdens zijn vakantie in Azië, waar hij zich voornamelijk bezig hield met meditatie, op het idee om het juwelenmerk op te richten. De rijke ervaring en het diepe gevoel dat je verkrijgt door te mediteren, wilden hij vastleggen in zijn juwelen. Al gauw kwam hier het eerste Buddha to Buddha juweeltje uit voort: namelijk de Batul armband. Dit model ook verkrijgbaar in de online shop van de Bijenkorf.

Buddha to Buddha is geliefd om de handgemaakte juwelen: de ontwerpen komen tot stand in Amsterdam en worden vervolgens handgemaakt door de meest vaardige zilversmeden in Azië. De Bijenkorf biedt een ruime collectie aan Buddha to Buddha juwelen. Zo kun je terecht voor onder andere de geliefde armbanden en ringen, maar ook hebben wij Buddha to Buddha kettingen en oorbellen in ons assortiment.

Armbanden en ringen van Buddha to Buddha: echt vakmanschap

Buddha to Buddha heeft vakmanschap en aandacht voor detail hoog in het vaandel staan. Ter illustratie: het kost de zilversmeden vijf dagen om één grote Buddha to Buddha schakelarmband (de chain big) af te maken. Het team van zilversmeden en ontwerpers werkt nauw samen om met aandacht en zorg alleen de beste van de beste eindproducten af te leveren.

Voor Buddha to Buddha is het begonnen met één enkele armband. Inmiddels is het merk wereldwijd bekend. De collectie Buddha to Buddha armbanden bij de Bijenkorf bestaat uit ruim 73 exemplaren. Zo is er altijd een mooie armband te vinden die bij jouw persoonlijke smaak past. Iedere schakelarmband heeft een uniek design van gevlochten schakels. Enkele armbanden bevatten een gekleurde steen of kraal die mooi in contrast staat met het zilverkleurige design. Zelfs de sluitingen zijn bijzonder van ontwerp en vormen zo een prachtig geheel met de rest van de armband.

De armbanden kunnen ook uitstekend gecombineerd worden met de ringen van Buddha to Buddha en vullen elkaar prachtig aan. Combineer bijvoorbeeld eens een chunky armband met een ring in een wat fijner ontwerp of vice versa. Ook lenen de ringen zich goed om zich met elkaar te mixen en matchen. Ondanks het feit dat elke ring een uniek design heeft en daarmee weer een geheel andere uitstraling krijgt, kun je ze met gemak bij elkaar dragen. De minimalistische uitstraling van de Buddha to Buddha juwelen in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit maakt deze juwelen een tijdloze aanwinst om lang plezier van te hebben.