Kettingen

Een verfijnde ketting maakt jouw look helemaal af. In de online wereld van de Bijenkorf kun je kiezen uit verschillende colliers. Van fijne kettingen tot statement kettingen en van chokers tot schakelkettingen in goud of zilver. Laat je inspireren door het verrassende aanbod van topmerken als Swarovski, Pandora en Cartier.

1.386 artikelen
  • Fijne kettingen
  • Statementkettingen
  • Chokers
  • Kralenkettingen
  • Parelkettingen
  • Schakelkettingen
Filter & sorteer
1.386 artikelen
48 van 1386 gezien

Een verfijnde ketting maakt jouw look helemaal af. In de online wereld van de Bijenkorf kun je kiezen uit verschillende colliers. Van fijne kettingen tot statement kettingen en van chokers tot schakelkettingen in goud of zilver. Laat je inspireren door het verrassende aanbod van topmerken als Swarovski, Pandora en Cartier.

Kettingen bij deBijenkorf.be

Hoe ziet jouw ideale ketting eruit? Bij de Bijenkorf kun je terecht voor verschillende soorten colliers, waaronder fijne kettingen, schakelkettingen, statement kettingen en chokers. Kleed je klassiek met een parelketting of ga juist voor de bohemien look met een kralenketting. De Bijenkorf is jouw online juwelier.

Kettingen met Diamanten van Diamond Point

Het Nederlanse merk Diamond Point biedt luxe kettingen van ongekende kwaliteit. In de webshop van de Bijenkorf kun je terecht voor gouden of zilveren kettingen uit de verschillende collecties van Diamond Point. Denk aan kettingen met birthstone hangers uit de birthstone collectie, parelkettingen uit de Pearls collectie, of kettingen uit de Timeless Treasures collectie. Zoals de naam al zegt, vind je in deze collectie echte tijdloze schatten.

Kettingen met bedels van Pandora

Hoe schattig zijn de zilveren kettingen van Pandora? In de collectie van Pandora vind je voornamelijk fijne kettingen die allemaal zijn versierd met een bedeltje. Ben je op zoek naar een ketting die op een subtiele manier jouw look compleet maakt, dan zit je hier goed. Deze fijne kettingen met bedeltjes in de vorm van bijvoorbeeld initialen, (huis)dieren, maantjes of hamsa handjes zijn perfect om een stukje persoonlijkheid toe te voegen aan jouw look!

Schitterende colliers met kristallen van Swarovski

Swarovski is een merk dat niet in het rijtje mag ontbreken. Dit merk is bekend om zijn unieke creaties van kristal en de vakkundigheid waarmee kristal wordt geslepen. Houd je wel van een (subtiele) glinstering in jouw sieraden? Dan ga je heel blij worden van een Swarovski ketting! Deze kettingen zijn namelijk echte eyecatchers, zonder daarmee over the top te zijn. Stem je jouw oorbellen graag af op jouw ketting of andersom? Enkele van de Swarovski kettingen vormen een setje met bijpassende oorbellen.

Kies jij voor een gouden ketting of een zilveren ketting?

Bij het uitzoeken van de perfecte ketting kun je ook rekening houden met jouw huidskleur en welke kleur ketting daar het mooist bij uitkomt. Gouden juwelen staan vaak beter bij mensen wiens huid een warm kleurtype heeft, terwijl zilveren sieraden vaak weer mooier staan bij mensen wiens huid een koel kleurtype heeft. Echter draait het bij het uitzoeken van de perfecte ketting natuurlijk allemaal om de kleur die jij het mooist vindt. Laat je dus vooral leiden door jouw eigen voorkeur

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu