Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kettingen

Een verfijnde ketting maakt jouw look helemaal af. In de online wereld van de Bijenkorf kun je kiezen uit verschillende colliers. Van fijne kettingen tot statement kettingen en van chokers tot schakelkettingen in goud of zilver. Laat je inspireren door het verrassende aanbod van topmerken als Swarovski, Vanrycke en Cartier.

975 artikelen
  • Fijne kettingen
  • Statementkettingen
  • Chokers
  • Kralenkettingen
  • Parelkettingen
  • Schakelkettingen
  • Kettingen met letter
Filter & sorteer
975 artikelen

Een verfijnde ketting maakt jouw look helemaal af. In de online wereld van de Bijenkorf kun je kiezen uit verschillende colliers. Van fijne kettingen tot statement kettingen en van chokers tot schakelkettingen in goud of zilver. Laat je inspireren door het verrassende aanbod van topmerken als Swarovski, Vanrycke en Cartier.

Kettingen bij deBijenkorf.be

Hoe ziet jouw ideale ketting eruit? Is dat een lange ketting, fijne ketting of gouden ketting? Bij de Bijenkorf kun je terecht voor verschillende soorten colliers, waaronder fijne kettingen, schakelkettingen, statement kettingen en chokers. Kleed je klassiek met een parelketting of ga juist voor de bohemian look met een kralenketting. Zoek je nog een leuk cadeautje voor je (beste) vriendin of zus? Dan zijn de kettingen met letter uit het assortiment de ideale keuze. Voor elke naam biedt de Bijenkorf een mooie letter ketting!

Kettingen met Diamanten van Diamond Point

Het Nederlanse merk Diamond Point biedt luxe kettingen van hoogstaande kwaliteit. In de webshop van de Bijenkorf kun je terecht voor gouden of zilveren kettingen uit de verschillende collecties van Diamond Point. Denk aan kettingen met birthstone hangers uit de birthstone collectie, parelkettingen uit de Pearls collectie, of kettingen uit de Timeless Treasures collectie. Zoals de naam al zegt, vind je in deze collectie echte tijdloze schatten.

Fijne kettingen van Maje

In de collectie van Maje vind je voornamelijk fijne kettingen van Maje die allemaal versierd zijn met een bedeltje. Maje heeft voor iedere dame wel een passende ketting! Geef jezelf of jouw geliefde een persoonlijke juweeltje, al dan niet met het teken van de horoscoop aan de ketting. Wil je het bescheiden houden? Ga dan voor minimalistische initialen. Je kan de kettingen uiteraard ook combineren! De kettingen van Maje voegen net dat extra vleugje persoonlijkheid toe aan jouw look! Welke ketting kies je?

Schitterende colliers met kristallen van Swarovski

Swarovski is een merk dat niet in het rijtje mag ontbreken. Dit merk is bekend om zijn unieke creaties van kristal en de vakkundigheid waarmee kristal wordt geslepen. Houd je wel van een glinstering in jouw juwelen? Dan ga je heel gelukkig worden van een Swarovski ketting! Deze kettingen zijn namelijk echte eyecatchers, zonder daarmee over the top te zijn. Stem je jouw oorbellen graag af op jouw ketting of andersom? Enkele van de Swarovski kettingen vormen een setje met bijpassende oorbellen.

Kies je voor een gouden ketting of een zilveren ketting?

Gouden kettingen passen vaak beter bij mensen wiens huid een warm kleurtype heeft, terwijl zilveren kettingen ideaal zijn bij een koele ondertoon. Toch draait het bij het uitzoeken van de perfecte ketting natuurlijk vooral om de kleur die jij het mooist vindt. Laat je dus vooral leiden door jouw eigen voorkeur.

Met welke kettingen kan je douchen?

Om je juwelen mooi te houden, doe je ze best uit als je gaat slapen, douchen of zwemmen. Hoewel water niet per se beschadigend is voor je kettingen, zijn doucheproducten zoals zeep en oliën, of zwembad chemicaliën zoals chloor dat wel. Wil je toch douchen met je ketting aan? Zorg er dan voor dat er niet te veel zeep op komt.