Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ringen

Ringen zijn prachtige juwelen die vaak een bijzondere betekenis hebben. Met een trouwring vereeuwig je de liefde en een schitterende verlovingsring kan niet ontbreken wanneer je op de knieën gaat. Of verklaar de liefde aan jezelf en schuif een mooie gouden ring aan je vinger. Bij de Bijenkorf vind je ringen van merken als Ti Sento - Milano, Swarovski en Diamond Point.

1.116 artikelen
  • Ringen met stenen
  • Ringen zonder stenen
  • Diamanten ringen
  • Verlovingsringen
  • Trouwringen
  • Statement ringen
  • Zegelringen
  • Parel ringen
Filter & sorteer
1.116 artikelen

Ringen zijn prachtige juwelen die vaak een bijzondere betekenis hebben. Met een trouwring vereeuwig je de liefde en een schitterende verlovingsring kan niet ontbreken wanneer je op de knieën gaat. Of verklaar de liefde aan jezelf en schuif een mooie gouden ring aan je vinger. Bij de Bijenkorf vind je ringen van merken als Ti Sento - Milano, Swarovski en Diamond Point.

Ringen bij deBijenkorf.be

Wil jij graag een ring kopen? In de online vitrine van de Bijenkorf vind je ringen mét en zonder (gekleurde) edelstenen van ruim 30 merken. Je vindt hier moderne ringen en klassieke ringen voor dames. Zo is er altijd een ring voor dames die aansluit bij jouw stijl. Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij het uitkiezen van een prachtig juweel? Hieronder belichten we enkele van onze topmerken en hun ringencollecties.

Trouwringen en verlovingsringen met diamanten

Bij de Bijenkorf vind je trouwringen en verlovingsringen die verrijkt zijn met prachtige diamanten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de exclusieve collectie met ringen van Diamond Point. Ook Vanrycke en Wouters & Hendrix bieden schitterende trouwringen en verlovingsringen aan. Of ga voor pure luxe met een ring van Cartier.

Ringen van Swarovski met prachtige kristallen

Wie op zoek is naar een fijne ring met een mooi kristal, is bij Swarovski op de goede plek. Het juwelenmerk Swarovski is al een grote eeuw een autoriteit op het gebied van kristallen. Vakmanschap en de beste kwaliteit staan bij Swarovski hoog in het vaandel. Het gros van de ringen in deze collectie zijn elegant en delicaat van ontwerp, en natuurlijk verrijkt met de nodige kristallen. Veel van de ringen zijn van zilver, maar er zijn ook witgouden, (geel)gouden of roségouden ringen te vinden.

Ti Sento - Milano ringen met edelstenen

Juwelenmerk Ti Sento - Milano heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend in de juwelenwereld. Ti Sento - Milano staat bekend om het gebruik van zilveren juwelen en veel verschillende edelstenen en zirkonia’s. De designs van dit merk zijn altijd volgens de laatste trends, maar wel met een eigen twist. Wat je nu veel ziet in de ringencollectie van Ti Sento - Milano, is één ring die zo is ontworpen dat het lijkt alsof hij uit meerdere ringen bestaat. Helemaal in lijn met de mix en match trend!

Gucci - Klassevolle Florentijnse ringen

Het Italiaanse luxe modehuis Gucci heeft naast heel wat andere juwelen ook een ringencollectie . Houd je van eenvoud? Dan zijn de elegante18 karaat gouden Gucci ringen zeker een match. Of maak je liever een statement? Er is voor elk wat wils.

Mix en match met de ringen van Buddha to Buddha

Houd je er wel van om te spelen met ringen in verschillende kleuren en ontwerpen, om zo tot een interessant geheel te komen? Dan is het leuk om bijvoorbeeld wat grovere designs te mixen met fijnere ontwerpen. Het contrast dat dan ontstaat maakt het een fijn geheel om naar te kijken. De ringen van Buddha to Buddha zijn bijvoorbeeld heel goed onderling te combineren.

Aan welke hand draag je een ring?

Aan welke hand jij jouw ringen draagt, ligt eraan wat goed voelt en wat praktisch is voor jou. Naar oude traditie worden verlovingsringen vaak eerst links gedragen, om na het trouwfeest te verplaatsen naar de rechterhand, samen met de trouwring. Vandaag de dag kiezen koppels zelf waar ze hun ringen het liefst dragen. Volgens de Grieken zou aan de ringvinger van de linkerhand een ader lopen die rechtstreeks naar het hart leidt. Of dat verhaal nu klopt of niet, een ring blijft steeds een teken van liefde, aan welke vinger jij hem ook draagt.

Wat is jouw ringmaat?

Om je ringmaat te bepalen, kun je een dun touwtje om je vinger winden en vergelijke met een online maattabel. Markeer het punt waar het ene deel het andere raakt, leg het touw naast een meetlat en meet hoe groot de omtrek is. Nu alleen nog kiezen tussen een zilveren of gouden ring.