Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Verlovingsringen voor dames

De juiste verlovingsring maakt jouw huwelijksaanzoek helemaal compleet. De Bijenkorf biedt de mooiste verlovingsringen in diverse materialen en met uiteenlopende steensoorten. Ontdek hier de collecties van onze gerenommeerde merken zoals Diamond Point, en verblijd jouw aanstaande echtgenote of echtgenoot met een prachtige, fonkelende ring.

60 artikelen
  • Ringen met stenen
  • Ringen zonder stenen
  • Diamanten ringen
  • Verlovingsringen
  • Trouwringen
  • Statement ringen
  • Parel ringen
  • Zegelringen
Filter & sorteer
60 artikelen

De juiste verlovingsring maakt jouw huwelijksaanzoek helemaal compleet. De Bijenkorf biedt de mooiste verlovingsringen in diverse materialen en met uiteenlopende steensoorten. Ontdek hier de collecties van onze gerenommeerde merken zoals Diamond Point, en verblijd jouw aanstaande echtgenote of echtgenoot met een prachtige, fonkelende ring.

Verlovingsringen voor dames bij deBijenkorf.be

Een enorm spannende tijd: je hebt besloten om de liefde van je leven een huwelijksaanzoek te doen. En daar hoort natuurlijk een prachtige, fonkelnieuwe verlovingsring bij. Omdat smaken verschillen en omdat een verlovingsring natuurlijk een heel persoonlijk item is, vind je bij de Bijenkorf een uiteenlopende selectie aan stijlen en ontwerpen. Uiteraard altijd van de meest bijzondere en exclusieve merken zoals Diamond Point. Zo vind jij sowieso de verlovingsring waar jouw geliefde “ja” op zegt!

De oogstrelende verlovingsringencollectie van Diamond Point

Het Nederlandse juwelenmerk en diamantenexpert Diamond Point biedt sinds 1904 juwelen van premium kwaliteit. De juwelen worden vervaardigd met ongekend vakmanschap en dit zie je dan ook zeker terug. Wanneer je één van de exclusieve Diamond Point juwelen draagt overkomt je een gevoel van weelderige luxe. De verlovingsringen voor dames van Diamond Point zijn daar dan ook geen uitzondering op. De Bijenkorf biedt Diamond Point verlovingsringen in uiteenlopende materialen en ontwerpen. De verlovingsringen zijn verrijkt met fonkelende diamanten die met de hoogste expertise zijn geslepen. Je kunt je ogen er niet vanaf houden! Zijn jullie klaar voor de volgende stap? Bekijk dan eens onze Diamond Point trouwringen voor dames.

Kies ik voor een geelgouden of witgouden verlovingsring?

De eerste stap bij het uitkiezen van de juiste verlovingsring is uiteraard om te bepalen of je voor een geelgouden of witgouden exemplaar gaat. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur, maar ook kun je bijvoorbeeld de juiste keuze bepalen aan de hand van het huidtype van jouw verloofde. Bij mensen waar de huid een koele ondertoon heeft, staan witgouden juwelen bijvoorbeeld vaak wat mooier, en vice versa. Het huidtype kun je onder andere bepalen door naar de aderen in de pols te kijken. Blauwe aderen? Koele ondertoon. Zijn de aderen wat groener van kleur? Grote kans dat het een warm huidtype is.

Hoe draag je een verlovingsring?

De verlovingsring draag je op de traditionele manier aan de linkerhand om de ringvinger, in tegenstelling tot de trouwring, waarbij de ring aan de rechterhand gedragen wordt. De verlovingsring wordt na de bruiloft meestal gedragen aan de linkerhand of rechterhand, gecombineerd met de trouwring. Natuurlijk kun ook je zelf kiezen hoe jij jouw ring wilt dragen.

Welke verlovingsringen zijn er?

Op deBijenkorf.be vind je een ruim aanbod aan prachtige verlovingsringen. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen, formaten en steensoorten, zodat jij met zekerheid dé ring vindt waar je naar op zoek bent. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige gouden verlovingsring of een variant in witgoud met een mooie steen of diamant.