Singles Day bij de Bijenkorf

Singles Day 2019

Bij deBijenkorf.be is Singles Day een bijzondere feestdag voor jezelf, waarop je je lievelingsitems kunt shoppen met extra veel korting. Zowel online als in een van onze winkels in Nederland. Singles Day is in 2019 op maandag 11 november. Op de Bijenkorf.be shop je het hele jaar door met korting in de online outlet.

Bekijk de outlet

Wat is Singles Day?

Singles Day of zoals vertolkt vrijgezellendag, is een Chinese feestdag die sinds 11/11/1993 wordt gevierd. Oorspronkelijk bedachten vrijgezelle mannelijke studenten van de universiteit van Naking activiteiten om zo aan een vriendin te komen, dit werd toen Singels Day genoemd. Door de jaren heen namen steeds meer Chinese universiteiten Singles Day over en werd het een landelijk studentenfeest. De vier enen in de datum (11/11) staan symbool voor het vrijgezellen bestaan. Toen de studenten ook na het afstuderen volgens traditie het feest bleven vieren ontwikkelde Singles Day uit tot een feest dat door het hele land werd gevierd.

Wat is Singles Day?

Tegenwoordig wordt Singles Day ook in andere werelddelen gevierd. De feestdag draait niet meer om het vrijgezellenleven, maar staat vandaag de dag voornamelijk in het teken van online shoppen. In Nederland wordt Singles Day steeds populairder. Dit jaar valt Singles Day 2018 op zondag 11 november.

Singles Day bij de Bijenkorf.be

De voordelen van online shoppen tijdens Singles Day bij deBijenkorf.be:
- Gratis bezorging voor Privilege Members
- Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
- Gratis retourneren
- Bedenktijd van 21 dagen

Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en nooit meer evenementen of acties zoals Singles Day mislopen? Schrijf je dan nu in voor het Privilege Membership via de onderstaande button. Als Privilege Member ontvang je steeds als eerste onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.