Scandinavisk

Ro hand cream - handcrème

23,-11,5050%
ScandinaviskScandinavisk Ro hand cream - handcrème119209187500000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

['ruː] Scandinavisch voor 'rust'.
Vrede, kalmte en rust uit de koninkrijken van Noorwegen, Zweden en Denemarken. Een klein woord met een grote betekenis dat door alle drie de Scandinavische talen wordt gedeeld.

Geurnoten: Gemaaid gras en gevallen bladeren, komkommer en wilde viooltjes.

Deze dikke en rijk hydraterende biologische handcrème is ontworpen voor de blootgestelde huid en barre klimaten en trekt snel in de huid zonder vettig aan te voelen. De blend bevat vier gecertificeerde biologische ingrediënten gecombineerd met Deens bronwater en een vleugje geur om de huid gehydrateerd en beschermd te houden, ongeacht het weer.

Voordelen van biologische ingrediënten (volgens dosering): Huidbeschermend, Verzorgend, Hydraterend Hydraterend, Vermindering van TEWL.

Gemaakt in Denemarken 20% biologische ingrediënten inclusief water, 46% biologische ingrediënten exclusief water.

Skandinavisk werd in 2012 opgericht door een nieuwsgierige Engelse kerel die verliefd werd op een blonde Scandinavische tuinman en nooit meer wegging. Hij werd vergezeld door een andere Engelse emigrant en een Deense ontwerper die hun gecombineerde ervaringen vastlegden en dit allemaal vertaalden in ons onderscheidende design-DNA. We vertellen verhalen uit Scandinavië in geur en design. Wij geloven dat een meer Scandinavische benadering van het leven beter is voor iedereen, en dat een meer 'Scandinavisch' leven niet alleen is waar je vandaan komt, maar ook hoe je denkt, hoe je anderen en de wereld om je heen behandelt, en wat je koestert.

Als Certified B Corporation voldoen we aan de hoogste normen van sociale en milieu-impact, en zijn we wettelijk verplicht om de impact van al onze beslissingen op onze mensen, onze klanten, onze leveranciers, onze gemeenschap en onze planeet in overweging te nemen.

Bekijk meer