Winkels & Openingstijden
Klantenservice

SNURK

SNURK maakt van slapen en bankhangen een feestje, met beddengoed en Horizontal Wear voor het hele gezin. SNURK werkt met kwalitatief biologisch katoen en de collecties worden mens- en planeetvriendelijk geproduceerd in Portugal.

Snurk

69 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
69 artikelen

SNURK WONEN BIJ DEBIJENKORF.BE

Dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen van Snurk kun je herkennen aan de opvallende en unieke prints. Van dekbedovertrekken met realistisch-ogende prints van kartonnen dozen en origami tot kinderdekbedovertrekken met opdruk van een brandweerman of ballerina: Snurk tovert je slaapkamer om tot de mooiste kamer van je huis!

Of je nu op zoek bent naar een Snurk dekbedovertrek voor volwassenen of een Snurk kinderdekbedovertrek: aan iedereen wordt gedacht. Naast de bijzondere en vrolijke designs zijn de dekbedovertrekken ook van uitstekende kwaliteit en vervaardigd met het beste katoen. Het katoen komt uit Portugal en is op een mens- en milieuvriendelijke manier omgetoverd tot de identieke dekbedovertrekken van Snurk.

EEN GROOT ASSORTIMENT DEKBEDOVERTREKKEN MET EEN HUMORISTISCHE TOUCH

Ga jij voor een dekbedovertrek van Snurk met een uitgebreide print? Of ga je voor een van de humoristische dekbedovertrekken met slapende kat of hond? De dekbedovertrekken van Snurk kennen een strak, modern design met een vleugje humor. Beschikbaar in allerlei soorten en maten en in een scala aan totaal verschillende ontwerpen, zit er vast en zeker een dekbedovertrek tussen dat perfect in jouw slaapkamer past.

SNURK: EEN SAMENWERKING TUSSEN NEDERLAND EN PORTUGAL

De creativiteit en de kracht van Snurk ligt in Nederland. Maar om een milieubewust en eerlijk maakproces tot stand te brengen worden de producten vervaardigd in het prachtige Portugal. Met meerdere officiële certificaten weet je zeker dat je dekbedovertrek van Snurk op een eerlijke manier is geproduceerd. Het Nederlandse hoofdkantoor werkt nauw samen met de productiemedewerkers en dat resulteert in een productlijn met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.