menu

Solis

Met de tijdloze keukenlijn van SOLIS bereid je gezond eten en drinken in een handomdraai. De collectie bestaat uit moderne keukenapparatuur; van luxe espressoapparaat tot waterkoker en van handige grill tot sapcentrifuge.

Solis

SOLIS maakt de beste koffiemachines voor bij jou thuis. Het merk bestaat al 100 jaar en staat nog steeds voor kwaliteit en innovatie. Naast koffiemachines bestaat het assortiment uit waterkokers, broodroosters, sapcentrifuges en staafmixers. Haal met de keukentoestellen van SOLIS design in je keuken!

60 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 60 artikelen
48 van 60 gezien

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl