Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Solis

Gezond eten en drinken in een handomdraai? Ontdek de tijdloze keukenlijn van SOLIS. De collectie bestaat uit moderne keukenapparatuur; van luxe espressoapparaat tot waterkoker en van handige grill tot sapcentrifuge.

Solis

41 artikelen
Filter & sorteer
41 artikelen
41 van 41 gezien

Solis bij debijenkorf.be

Hoe getalenteerd je ook bent in de keuken, iedereen kan af en toe een helpende hand gebruiken. De tijdloze huishoudapparaten van Solis zijn eenvoudig en efficiënt te gebruiken en zorgen ervoor dat koken niet als een vervelende taak aanvoelt. Van ventilatoren tot staafmixers, Solis maakt het leven in je huis net een tikkeltje aangenamer en luxueuzer.

Hou je hoofd koel met Solis

Wanneer de temperaturen stijgen, is een ventilator of klimaatbeheerser een must. In de collectie ventilatoren bij de bijenkorf vind je ook de ventilatoren van Solis. Deze stijlvolle en kwaliteitsvolle ventilatoren zijn mobiel en passen in elke kamer in je huis. De Solis – Easy Breezy torenventilatoren\zijn perfect wanneer je een hele kamer of keuken wilt verkoelen. Hun mobiliteit in combinatie met de afstandsbediening en timerfunctie zorgen ervoor dat jij volledig kan bepalen hoe je de ventilator gebruikt.

De keukenapparaten van Solis: stijlvol en efficiënt

Het idee dat een keukenaccessoire louter functioneel hoeft te zijn, is al lang verleden tijd. In het aanbod koken en tafelen van Solis vind je keukenapparaten die er stijlvol uitzien en gemakkelijk bruikbaar zijn. Van tafelgrillen tot de espressomachines van Solis, ze zijn een mooie toevoeging aan een moderne keuken en ze zorgen ervoor dat je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet. Neem een kijkje in het aanbod van Solis bij de Bijenkorf!