Sonos

Sonos is het draadloze Home Sound System waarmee je muziek, films en tv kan afspelen via WiFi. De speakers zijn op maat gemaakt en weten exact waar je je bevindt. Zo wordt de klank automatisch aangepast.

24 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 24 artikelen
24 van 24 gezien

Sonos is het draadloze Home Sound System waarmee je muziek, films en tv kan afspelen via WiFi. De speakers zijn op maat gemaakt en weten exact waar je je bevindt. Zo wordt de klank automatisch aangepast.

Sonos bij deBijenkorf.be

Audioproducten die muziek zo realistisch als mogelijk laten klinken? Sonos weet hoe dit moet. Echte liefhebbers van muziek weten hoe belangrijk het is om gebruik te maken van hoogwaardige audioproducten. Voor allen die overal en op ieder moment willen genieten van HiFi kwaliteit is het apparatuur van Sonos en het daarin geïntegreerde soundsysteem optimaal om te gebruiken.

Draadloos en hoogwaardige kwaliteit

Doordat vrijwel alle producten van Sonos draadloos te gebruiken zijn, kan je met het apparatuur draadloos naar muziek luisteren of op een hoogwaardige manier filmgeluid afspelen. Naast deze functie is het ontzettend handig om te weten dat Sonos over een draadloos soundsysteem beschikt. Hierdoor kan er op verschillende plekken in huis een apparaat van Sonos worden geplaatst, welke met elkaar verbonden kunnen worden. Door deze te synchroniseren met elkaar kan op hetzelfde volume en dezelfde frequentie een zelfde geluid worden afgespeeld. Dit natuurlijk met de meest hoogwaardige kwaliteit.

De Sonos kleur: voor elk interieur geschikt

Sonos maakt veelal gebruik van moderne kleuren. De meest gebruikte kleuren zijn wit of zwart. Zo bestaan er zowel zwarte als witte draadloze speakers, welke zowel mee te nemen zijn als thuis neergezet kunnen worden. Door de neutrale kleuren kunnen de producten van het merk eenvoudig gecombineerd worden met de inrichting van het huis. Sonos begrijpt namelijk dat een speaker voor sommigen moet passen bij het interieur.

Een breed assortiment aan audioapparatuur

Het aanbod aan producten van Sonos is breed en het elektronica-label heeft daardoor ook verschillend apparatuur. Zo bestaan er Sonos draadloze speakers, wat als het ware geluidsboxen zijn die in huis neergezet kunnen worden, maar ook meegenomen kunnen worden tijdens een uitje. Zo heb je altijd het beste geluid bij de hand. Sonos soundbars worden ook geproduceerd. Deze systemen hebben een balkvorm en zijn uitermate geschikt om geluid van televisie te verbeteren. Soundbases zorgen namelijk voor een surround sound. Om de gehele audio ervaring af te maken is een subwoofer ontworpen. Deze luidspreker verstrekt lage tonen, welke zelfs gevoeld kunnen worden. Zo zit je helemaal in je favoriete film en beleef je muziek nog intenser! Naast deze producten vind je in het assortiment van Sonos ook Sonos bluetooth speakers en Sonos versterkers. Met de verschillende lijnen - Sonos One, Sonos Play 1, Sonos Play 5, Sonos Sub en Sonos X Hay - zit er vast en zeker een product tussen dat volledig aansluit op jouw wensen!

Ben jij klaar voor Sonos?

Sonos apparatuur wordt het meest gebruikt voor het luisteren naar muziek, maar ook bij het kijken naar films of televisie zijn de producten uitermate geschikt. Ideaal is dat je dankzij Sonos op elke plek in huis naar dezelfde kwaliteit audio kan luisteren. Mocht je dus van de woonkamer naar de keuken lopen en op beide plekken een speaker hebben geplaatst? Dan blijft de geluidskwaliteit hetzelfde. Bekijk online ook het outlet aanbod van Sonos, wellicht vind je daar de perfecte speaker, versterker of soundwoofer voor jouw muziek!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl