Sonos

Sonos is het draadloze Home Sound System waarmee je muziek, films en tv kan afspelen via WiFi. De speakers zijn op maat gemaakt en weten exact waar je je bevindt. Zo wordt de klank automatisch aangepast.
  • Home
  • arrow-small__rightSonos

Sonos

23 artikelen
  • Bluetooth speakers
  • Slimme speakers
  • Soundbars
  • Subwoofers
  • Wifi speakers
Filter & sorteer
23 artikelen
23 van 23 gezien

Sonos bij deBijenkorf.be

Audioproducten die muziek zo realistisch mogelijk laten klinken? Sonos weet hoe dit moet. Echte liefhebbers van muziek weten hoe belangrijk het is om gebruik te maken van hoogwaardige audioproducten. Voor iedereen die altijd en overal willen genieten van HiFi kwaliteit is de apparatuur van Sonos en het daarin geïntegreerde soundsysteem ideaal.

Draadloos en hoogwaardige kwaliteit

Doordat vrijwel alle producten van Sonos draadloos te gebruiken zijn, kan je met de apparatuur draadloos naar muziek luisteren of op een hoogwaardige manier filmgeluid afspelen. Naast deze functie is het zeer handig om te weten dat Sonos over een draadloos soundsysteem beschikt. Hierdoor kan er op verschillende plekken in huis een apparaat van Sonos worden geplaatst, die met elkaar verbonden kunnen worden. Door deze te synchroniseren met elkaar kan op hetzelfde volume en dezelfde frequentie een zelfde geluid worden afgespeeld. En dat met de meest hoogwaardige kwaliteit.

De Sonos kleur: geschikt voor elk interieur

Sonos maakt veelal gebruik van moderne kleuren. De meest gebruikte kleuren zijn wit of zwart. Zo bestaan er zowel zwarte als witte draadloze speakers, die zowel mee te nemen zijn als thuis een plaatsje kunnen krijgen. Door de neutrale kleuren kunnen de producten van het merk eenvoudig gecombineerd worden met de inrichting van het huis. Sonos begrijpt immers dat een speaker moet passen bij het interieur.

Een breed assortiment aan audioapparatuur

Het aanbod aan electronica van Sonos is breed en het elektronica-label heeft daardoor ook verschillend apparatuur. Zo bestaan er draadloze Sonos speakers, wat als het ware geluidsboxen zijn die in huis neergezet kunnen worden, maar ook meegenomen kunnen worden tijdens een uitstap. Zo heb je altijd het beste geluid bij de hand. Sonos soundbars worden ook geproduceerd. Deze systemen hebben een balkvorm en zijn uitermate geschikt om geluid van televisie te verbeteren. Soundbases zorgen namelijk voor een surround sound. Om de gehele audio ervaring af te maken is een subwoofer ontworpen. Deze luidspreker verstrekt lage tonen die fysiek zelfs gevoeld kunnen worden. Zo zit je helemaal in je favoriete film en beleef je muziek nog intenser! Naast deze producten vind je in het assortiment van Sonos ook Sonos bluetooth speakers en Sonos versterkers. Met de verschillende collecties zit er vast en zeker een product tussen dat volledig aansluit op jouw wensen!

Ben jij klaar voor Sonos?

Sonos apparatuur wordt het meest gebruikt voor het luisteren naar muziek, maar ook bij het kijken naar films of televisie zijn de producten uitermate geschikt. Ideaal aan Sonos is dat je op elke plek in huis naar dezelfde kwaliteit audio kan luisteren. Mocht je dus van de living naar de keuken lopen en op beide plekken een speaker hebben geplaatst? Dan blijft de geluidskwaliteit hetzelfde. In het woonaanbod van Sonos vind je gegarandeerd de perfecte speaker, versterker of soundwoofer voor jouw muziek!